Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Благодаря ти, Stargacha! Ще ми пуснеш ли линк към сайта им?
От мънибукърса към картата казваш. Към коя карта? Аз имам дебитна от българска банка. Какви са им таксите? Не става ли много скъпо така?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
ivaceda (10-10-2013)
ivaceda, при всичките тези процедури ми съдейства мой приятел, който беше много по-наясно. Първо естествено трябва да имаш профил в мънибукърс, ако нямаш, трябва да си направиш. После вътре като разгледаш, ще видиш откъде да си я поръчаш. Естествено, че трябва да им преведеш и такса за картата. В момента не си спомням точно колко беше. Самата карта пристигна за около 2 седмици. После в друго писмо пристигна и ПИН кода, т.е. пристигнаха отделно, което е логично. Таксата за годишно обслужване е около 14$, поне скоро видях, че толкова са ми удържали. Ако имаш други въпроси, моля. Ще се опитам да помогна![]()
ivaceda (10-10-2013)
квото решат големите, ние докато чакаме и си пием кафето, трябва да се занимаваме с нещо да минава времето и се правим на анализатори
заложил съм на дългите и тва е, другото акулите да го свършат
има добра подкрепа на 1.346000 доказала се времево няколко седмици че държи здраво тренда, фундамента според мен е срещу долара докато няма бюджет и дълга не оправят и тва е![]()
Ми аз от съмване повтарям, че днес ще е рейндж, ама на колегите тук така им се е усладил трендът, че само тренд им се привижда. Рейндж, напоителен рейндж ще е днес.
Безплатно ли веivaceda, при всичките тези процедури ми съдейства мой приятел, който беше много по-наясно. Първо естествено трябва да имаш профил в мънибукърс, ако нямаш, трябва да си направиш. После вътре като разгледаш, ще видиш откъде да си я поръчаш. Естествено, че трябва да им преведеш и такса за картата. В момента не си спомням точно колко беше. Самата карта пристигна за около 2 седмици. После в друго писмо пристигна и ПИН кода, т.е. пристигнаха отделно, което е логично. Таксата за годишно обслужване е около 14$, поне скоро видях, че толкова са ми удържали. Ако имаш други въпроси, моля. Ще се опитам да помогна--------------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Благодаря ти, Aboleon Много мило, че ми отговори на всички въпроси. ЩЕ поразгледам сайта им. Аз има инста карта, но ще разгледам и в Мънибукърс.ivaceda, при всичките тези процедури ми съдейства мой приятел, който беше много по-наясно. Първо естествено трябва да имаш профил в мънибукърс, ако нямаш, трябва да си направиш. После вътре като разгледаш, ще видиш откъде да си я поръчаш. Естествено, че трябва да им преведеш и такса за картата. В момента не си спомням точно колко беше. Самата карта пристигна за около 2 седмици. После в друго писмо пристигна и ПИН кода, т.е. пристигнаха отделно, което е логично. Таксата за годишно обслужване е около 14$, поне скоро видях, че толкова са ми удържали. Ако имаш други въпроси, моля. Ще се опитам да помогна
и задължително регистрацията на сметката да е в $.. иначе Мънибукърс ще те цакат и с курса ако избереш €..ivaceda, при всичките тези процедури ми съдейства мой приятел, който беше много по-наясно. Първо естествено трябва да имаш профил в мънибукърс, ако нямаш, трябва да си направиш. После вътре като разгледаш, ще видиш откъде да си я поръчаш. Естествено, че трябва да им преведеш и такса за картата. В момента не си спомням точно колко беше. Самата карта пристигна за около 2 седмици. После в друго писмо пристигна и ПИН кода, т.е. пристигнаха отделно, което е логично. Таксата за годишно обслужване е около 14$, поне скоро видях, че толкова са ми удържали. Ако имаш други въпроси, моля. Ще се опитам да помогна
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
ivaceda (10-10-2013)
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb