Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Много добре си го хванал.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
soros, само недей да sтаваш параноичен и ти , нямам никаква подобна цел спрямо теб ,имам само респект ,/ ако това те интересува/ . Единствената ми цел е да отхварля тезата ти ,4е показанато от фицката едва ли не е търговия отдясно на ляво по графиката , понеже то наистина не е .. Имаш събитие 1 имаш и съответното действие - вход , после имаш събитиe 2 респективно действие 2 със сответните обосновки , раз4ети и усещане за пазара .RyMu, не те разбирам каква е точно целта на постовете ти. Искаш да докажеш на някой, колко са погрешни сделките ми ли? Какво точно... Спокойно можех да спестя информацията, че вероятно стоповете ми щяха да "паднат". Колкото до това дали съм разбрал или схванал ПА, никъде не съм твърдял, че съм ПА-трейдър(а може и да съм го схванал ).
Това ,4е ти не действаш по ПА и ТА , не означава ,4е търгуваш от дясно на ляво нали така ???!
Изказаната теза е абсолютен нонсенс , понеже според теб излиза ,4е никога няма да дойде правилният момент за влизане в пазара , тъй като графиката никога няма достатъчно завършен вид.
Thats all![]()
Последна редакция от RyMu : 16-04-2012 на 17:12
фицката (16-04-2012)
Постовете на Сорос и Руми ме наведоха на желанието да споделя нещоОтносно показването. За мен има 2 вида показване. Единият е по случайно избрани сетъпи от пазара, а другият е по отработени. Та отработените не винаги са перфектни и на тези, които сега навлизат в материята, може да им е по-трудно да ги разберат. Затова, когато обеснявам нещо се опитвам да подбера примери, на които всичко се вижда перфектно. Един път свикнали да ги различаваме, ще дойде след време и момента в който "маските" не ще ни притесняват.
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
хахха мерси фицка .
Тва да ти кажа много ми помогна
с тва аз никога не съм го чел или да ми
го каже някой. Тва не го знаех с
кандалите, че почват обръщащо Като немогат да
пробият.
Не почват обръщащото защото не могат да пробият, а в случая ОТВАРЯТ ПОД ЗАТВАРЯНЕТО на предишния кендъл
![]()
Ахам дам вече ми е ясну. хахах
Малко съм се объркал, но сега го схванах.
Значи като немогат да пробият подкрепата
и след като видим такива отваряния може да отворим
позиция с таргет предения връх. Или 10, 2о пипа.