"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Ми аз виждам туй дето повечето не го виждатеказах ви да си купите по-големи тилвизори
всичко е от значение
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Здравейте, аз съм Георги и ми е много приятно. Тук всички ли печелите от борсата?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
всичко затворено на профит и си пия кафето
дим да ме няма как пее бобо![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Еврото трябва да укрепне още впредвид ситуацията около Сащ.Сега ще се почне едно спекулиране около федералния резерв.
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
coldys (08-10-2013)
не случайно е акула човек, прави и невъзможното на пазарагледай сега след ден два как ще има позиции от преди една седмица макар че вчера затвори всичко
![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък