<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
toranagasan (08-10-2013)
Е то на КУЧИ....няма как да не му хареса![]()
Джей, ако махнеш жилите и остане само месото, много добре. Наистина е крехко и много вкусно месо, обаче при наличието на жили, НЕ.
Е не си убеден, а със следващото си изречение казваш, че съм правФицка, не съм убеден. Българите, почти всички обожават шкембе чорба. Бащата като види сланина и очите му светватАз не ги понасям тези неща.
Тръгнали да ми хвалят вратни пържоли. Какво ми ги хвалят, като те са само жилиПържолата е от рибицата, контрафилето. Евентуално от бута. Но не и от врата.
А пъстървата е чудна рибаИзключения винаги има
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Гледам, обсъждате си манджи и деликатеси разни - а дали ви е хрумвало, че яденето е разпределено на географски райони - каквото има на място, това е най-полезното за пребиваване по тези места. Аз лично не понасям префърцунените истории и си ям каквото ми е вкусно, демек, където и да съм, взимам нещо, което хем да подхожда на БГ-вкуса, но и да е от местната кухня. Не винаги е успешно - примерно Германия, ама .... това е положението.
Хайверът за мен има вкус на гума - направо си ми е отвратителен- говоря за доста скъп вариант, предлаган в Русия.
Безплатен обяд няма!
REDA (08-10-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
мисля съпротивата е 1,3600..................точно................ ........
пазара реагира със закъснение
над твоита и ма много дълги оредери с тлъсти............... стопове под 3500
ОТИВАМ ДА ГИ ВЗЕМА........................
----------
мисля съпротивата е 1,3600..................точно................ ........
пазара реагира със закъснение
над твоита и ма много дълги оредери с тлъсти............... стопове под 3500
ОТИВАМ ДА ГИ ВЗЕМА........................![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Ъъъъъъ...зарад Праситучи да не съм те карал аз там да слагаш стопа бре
Аз имам 5 трейда до тук при еврото и нито една загуба
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (08-10-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.