Дизеле, Акулите вече имат и личен канал за комуникация.. очаквам вече да атакуват синхронизирано..
Дизеле, Акулите вече имат и личен канал за комуникация.. очаквам вече да атакуват синхронизирано..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Щото ме нямаше тия дни и се бяха разХАЙЛЯЗАЛИ
петък,събота и неделя пак в моята тема и си личеше
от тогава, че требе да се постегне ДИСЦИПЛИНАТА!!!!
Не взех мерки и се стигна до днешните ЕКСЦЕСИИ.
Сега съм си наточил МОТИКАТА и ще има съвсем
скоро ЖИУОТНО-ИНВАЛИДИ. Само да посмеят де![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Егати гадните движения днеска .... тръгне да качва върнат го, после тръгне пак, пак го върнат ... по смешна двойка няма
на мен ми хвана капана от 1.3585 малко остана и за този от 1.359
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
знам разбрах, всички банки , няма да ползват блумбърг, че изтича инфо кът се наговарятДизеле, Акулите вече имат и личен канал за комуникация.. очаквам вече да атакуват синхронизирано..![]()
Би трябвало да пробие по силно този път нагоре![]()
Па ти на мен и Кучик се караше, дет те 3 деня не сме ти улазяли у процедиргванетоЩото ме нямаше тия дни и се бяха разХАЙЛЯЗАЛИ
петък,събота и неделя пак в моята тема и си личеше
от тогава, че требе да се постегне ДИСЦИПЛИНАТА!!!!
Не взех мерки и се стигна до днешните ЕКСЦЕСИИ.
Сега съм си наточил МОТИКАТА и ще има съвсем
скоро ЖИУОТНО-ИНВАЛИДИ. Само да посмеят де
ДАВАЙ ДОЙЛЕРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Значи да купува евра като луди...Развиващите се пазари ще тласкат еврото
Централните банки от развиващия се свят стават все по-заинтересовани от европейските облигации, смятат експертите
Нагърбил съм магарето с долари, но срещу алтернативни на еврото валути, така че ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕЕЕЕЕ![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"