stargacha, дай сега малко разяснение точно как го ползваш кога влизаш в позиция
значи индикатора измерва дисбаланса между биковете и мечките
stargacha, дай сега малко разяснение точно как го ползваш кога влизаш в позиция
значи индикатора измерва дисбаланса между биковете и мечките
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ще правиш ХФТ робот за МТ4 ли БА..................реални обеми ако може да се изкарат... среден, максимален и минимален по бид и аск... скорост на изпълняване на ордерите... пак минимално, максимално и средно забавяне...среднопазарен слипидж ако може да се изкара... клъстери от предварителни поръчки и предварителна съпротива до тях... върху туй може и да може да се базира успешен ХФТ робот![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Да и аз не можах нищо да подкарам от изтегленото от там![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това обеми ли показва. Какво е???http://dox.bg/files/dw?a=db8845e27d пробвай това................................
![]()
па ти ако за 4 долара на месец почнеш да се циганиш де ше му излезе краят
4 долара не са много стига да ти дават точните сигнали
лейди буква не става въпрос за циганене а за начин на търговия не са много тук трейдърите които се ръководят от VSA
а и както казах индикаторите са доста тежки
Те много гладни били, щом вече трябва и затова да се плаща. Или просто е било за зарибяване на пазара.