Happy68, е айде стига пък ся идеално се разбирааз обаче си прибрах парите от златото вече
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Златото е перфектно за дълги според мен, които да ги държиш поне седмица.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
MoneyMaker (08-10-2013)
имало е двойно врхъче на малките графики и даже е с пробит врат, ама вече е късно да се влиза къси..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
В момента е втория шанс..................................
freelancer, ти още ли си на Армада бе? Аз имах една бонусна сметка там, обаче не я пипах дълго време и ми взели бонуса накрая. Иначе ги харесах.Ти доволен ли си, ако си там все още. Как са суаповете?
--------------------
Хайде да ми е честита късата - естествено пак не бях пред компа по време на най-добрия вход, но вече нямам извинение - добър, не добър хвърлих се от 1320, пък ако ще да ми удря нулевия стоп.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Нали виждаш, че съм - сега са още по-добре. За пример спред по еврото 0.00001 през повечето време /+комисионната ест/
Кой суап те интересува по-точно да ти го кажа?
Последна редакция от freelancer : 08-10-2013 на 15:28