Ми да гори!!!
Тебе кво толкоз те БРЪГНЕ а???![]()
Ми да гори!!!
Тебе кво толкоз те БРЪГНЕ а???![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бачо мноу грозде ли набрахте ваЗа де ше го изнасяш
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
ПРАСЬО то не моито.
На комшитя му помагах.
Ми ко да ти кажа,,,,към 1500-1600
кила нейде. РЕДА не беше виждал
по-убав памит нивгаш през жювота си.
Е белото беше малко поразвалено и
към 250-300 кила замина за РАкия !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (07-10-2013)
Мъжка краво хем не знайш, хем се обаждашБачо има винпром и изнася за Русия
ама братушките са го ощипали с някви кинти при поседната пратка и сега изнася гроздето Либия, щот играй некви игри с французите
Имат нелегални пивоварни
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
хаххахах и от цялата схема фицо на сухооо няма пийни за него
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Тая Либия навежда на мисли за активно мероприятие за злоупотребление от външни фактори на активите за зимата.
Ми аз от години не пия бре----------------
----------
Бачо е основен акционер в некви италиански банки и затва има позиции в Либия, ама партнъора му ше го вкарват у панделата (сещай се кой е) и сега се мазни на Франсетата да мести кинтите у некви колонии
![]()
при пробив на 3560 защо ми се струва че ще видим скорострелно 3510 зоната![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
ПРАСЬО пак си се РАЗБУКАЛ!!!
Кажи имаш ли къси евра ил само
грухтиш на празна КОПАНЯ???![]()