Вие се накисвайте. Аз ще поизчакам утре към обяда някъде. Ако не гоним Михаля някъде.![]()
Вие се накисвайте. Аз ще поизчакам утре към обяда някъде. Ако не гоним Михаля някъде.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Драстето да си гу рекна и аз. Глеам юрнали сте се да пирети....кой машинно, кой ръчну......Аз мойта пералня преди два часа си я изпратих.
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
функция полиране е най-важната![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Как сте с позициите, бря.... язе изтървах едни къси да изкарат уикенда на тезгяха......
позициите - дълга бириШка към момента... и къси вратни хапки преди малко
![]()
Язе още съм на ракиджос и бобена салатка с пекани цървени пиперки с нооооу ДДС. За довечера съм спретнал ребърца такива едни нежнички с бутилка совиньон.....
Кога започва да се джурка премаркета да се оглеждаме за дупка. Имам няколко нещица затворени петъ вечер и ще деба за вход при отваряне!
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
белята, познато ми е чуството да трепериш без стоп мн неприятно![]()
ivan, без тая тръпка няма печалба.... ама не трябваше да ги оставям тия позиции да пренощуват цял уикенд. 80 пипа от едната, 62 пипа от другата, 46 пипа от третата...... тва не трябваше да го рискувам.....