Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356,
имам някакви подозрения , че онези числа за лотарията ,
които му дадохме , може и да са излезли
----------
================================================== =
Лека нощ и на теб Кльомбе
и сладки сънища![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Лека нощ и добро утро на някой
ннннннннннннннннннннннннн ннннннннннн
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
А за мен беше ликата нощ, но довечера съм нощна...........
Благодаря за кафето, току що го изпих![]()
Ами, ами... куфее и развратничи само, каква ти търговия, то се искат акъл и усилия за търговията.Шегувам се, но наистина не търгува - най-вероятно е спечелил нещо от лотарията с наште числа и се спотайва доволно както казва **g и не смее да се яви тук да не го надушим.
То не случайно спря да ходи и на работа, ама вие тия подробности не ги знаете. Ще се постарая да предизвикам някакво чувство за отговорност у него все пак да подхвърли някоя хилядарка и натук, не е справедливо така сам да им се радва.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 06-10-2013 на 11:04
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ако е така добреАми, ами... куфее и развратничи само, каква ти търговия, то се искат акъл и усилия за търговията.Шегувам се, но наистина не търгува - най-вероятно е спечелил нещо от лотарията с наште числа и се спотайва доволно както казва **g и не смее да се яви тук да не го надушим.
То не случайно спря да ходи и на работа, ама вие тия подробности не ги знаете. Ще се постарая да предизвикам някакво чувство за отговорност у него все пак да подхвърли някоя хилядарка и натук, не е справедливо така сам да им се радва.
![]()
..........................................
Добро утро и от мен!
Ох, да се оплача, съседите ми правят ремонт, а съм легнала сутринта в 6.00ч....не ме оставиха да се наспя! Пробиват ли нещо не знам, но имам чувството, че тази бормашна ми пробива мозъка.....и ме боли главата / да съм изпила не повече от 50гр. уиски снощи.....ама сега ще направя едно силно кафе и ще погледам тъпо в тв-то.
Оооо и пожелава усмихнат и слънчев ден на всички ви!
Добро утро и от мен!
Ох, да се оплача, съседите ми правят ремонт, а съм легнала сутринта в 6.00ч....не ме оставиха да се наспя! Пробиват ли нещо не знам, но имам чувството, че тази бормашна ми пробива мозъка.....и ме боли главата / да съм изпила не повече от 50гр. уиски снощи.....ама сега ще направя едно силно кафе и ще погледам тъпо в тв-то.
Оооо и пожелава усмихнат и слънчев ден на всички ви!
Лекува всякакви неразположения появили се в неделя![]()