Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Весели празници и от мен,виждам че страстите са утихнали и може да продължим напред.Фицка ,може ли малко по подробно обяснение за 3 и 5.
compos sui
Maguet (13-04-2012)
Ratetouilli, и теб не можех да те видя дълго из форума. Весели празници и от мен!
Try again.Fail again.Fail better - Samuel Beckett
Благодаря Маги........
Подгони ме службата и разполагам с малко време за четене на постове ,за писане да не говорим,а пък търговията в трета глуха.Ама какво да се прави ....."Човек и добре да живее,трябва да ходи на работа."........
compos sui
Нищо, то и при мен така, може би в доста по-лека степен, но... ама мен ме награби и пролетното настроение, та... не мога да си избягам от хормонитеИ аз рядко пиша и чета тук.. то като поизпуснеш и да четеш, и да не четеш все тая - като гледам много не сме изпуснали
Пак чао и весело!
Try again.Fail again.Fail better - Samuel Beckett
Ratetouilli (13-04-2012)
Гледайте тва, па да видимhttp://bt.wrzru.com/details.php?id=78471
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Това е готино......Ако не си гледал "Духът на времето" който е на същата тематика ,има го в Замунда и трите части.
compos sui
Ще ви постна едно сетъпче, което би ви донесло известно количетво кинти, ако се научите да го разпознавате и да го използватеТа, иде реч за любимият на много търговци, ВЪТРЕШЕН БАР .
Вътрешен бар или свещ имаме, когато барът или свеща се побират в тялото на предходният бар или свещ. На картинката съм го нарисувал, за да е по-ясно.
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
фицката, само посочи на кой фрайтейм! Аз знам! Но много колеги утре, пардон, вдруги ден ще почнат да го търсят на минутните!