на златото и аз съм имал проблеми при бенча да не ми зачитат стоповете,имаше някакъв гап от 200 пипа и накрая с разправии ми върнаха 3 евро,а трябваше да ми върнат към 40 :д
на златото и аз съм имал проблеми при бенча да не ми зачитат стоповете,имаше някакъв гап от 200 пипа и накрая с разправии ми върнаха 3 евро,а трябваше да ми върнат към 40 :д
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Всеки има право на избор на брокер, за мен това не е Бенчмарк.А за другият български брокер, който ползвам, единствено мога да кажа, че досега не ми се е налагало да комуникирам , с изключение на сключването на договора и парични операции,следователно в моите очи са крачки напред пред Бенчмарк.
И за връзката да правя я.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не е трябвало и 3 да ти връщат. Знаеш ли какво е гап? Това е липса на търговия в тази зона. Т.е. ако предположим че гапа е бил нагоре, значи в определен период от 200 пипса никой не е искал да продаде злато, и при положение че няма кой да продаде злато то няма как на теб някой да ти затвори късата, защото ти искаш да купиш злато а няма кой да ти продаде.
А до Новак, когато някой ми говори все едно нещо е най голямата тайна на света то това обикновено значи че или човека лъже или нищо не разбира. Та все ми е тая кое от двете си ти![]()
Не е трябвало и 3 да ти връщат. Знаеш ли какво е гап? Това е липса на търговия в тази зона. Т.е. ако предположим че гапа е бил нагоре, значи в определен период от 200 пипса никой не е искал да продаде злато, и при положение че няма кой да продаде злато то няма как на теб някой да ти затвори късата, защото ти искаш да купиш злато а няма кой да ти продаде.
А до Новак, когато някой ми говори все едно нещо е най голямата тайна на света то това обикновено значи че или човека лъже или нищо не разбира. Та все ми е тая кое от двете си ти
Като ти е все тая-не пиши и не интерпретирай постовете ми.
Последна редакция от Novak : 11-04-2012 на 13:34
аве не беше баш така смисал не точно гап ами нз как да го обясня,имаше свличане на златото за секунди и не ми изпълниха стопа,смисал бях продал примерно и стопа ми бе6е 1720 и изведнъж цената стана 1700 рязко надоло,като ми затвориха поръчката на 1702 нали първия тик след стопа...и ми показаха там картини от метата нали които по принцип лесно се подправят,ама освен този кусур не съм имал никакви проблеми с тях...
а Новак просто явно не иска да прави реклама на брокера,сигурно ако го попиташ ще ти каже невярвам да е тайна :д
А сигурно никой не искал да продава в понеделник канадеца, ама само при инстата(справка-прочети си общите условия на брокера, който ползваш. Пазара е симулиран!). За да откриеш позиция не е нужно да има насрещна поръчка. А при гап то стопа се задейства при първата цена на откриване.Не е трябвало и 3 да ти връщат. Знаеш ли какво е гап? Това е липса на търговия в тази зона. Т.е. ако предположим че гапа е бил нагоре, значи в определен период от 200 пипса никой не е искал да продаде злато, и при положение че няма кой да продаде злато то няма как на теб някой да ти затвори късата, защото ти искаш да купиш злато а няма кой да ти продаде.
А до Новак, когато някой ми говори все едно нещо е най голямата тайна на света то това обикновено значи че или човека лъже или нищо не разбира. Та все ми е тая кое от двете си ти
@Коцето, Новак е жена, и по принцип с по добри условия от БМ няма български брокери. Имат най много офиси, най лесен достъп до парични преводи.
Единствените на същото ниво са Делтасток, където в тяхната лична платформа има и Lv-2.
А това което ти се е случило да те питам ти гледал ли си цената през цялото време? Ако са били новини спреда може да е станал рязко голям, и пак това което ти се е случило е нормално. Прегледай договорите които подписваш с брокера и ще разбереш, че общо взето каквото и да се случи те са прави. Трябва наистина да гледаш цената рийл тайм и тя да ти е минала през стопа(не лимит) и да видиш как ти я удря, защото при скокове в спреда е нормално да ти вземе поръчката по надолу. Принципа е същия. Да речем в 15:30 излиза новина и ББ казва нещо неочаквано, значи преди новината никой голям не търгува и пазар няма, за това и в момента на новината спреда скача толкова много, защото има много малко играчи на пазара. Изобщо един съвет, преди да научиш всички тези неща недей изобщо да се хващаш с търговия. Това не е нещо от което лесно се изкарват пари, ако беше така всички щяха да са милионери. Иска се бая труд и четене. Все едно да завършиш медицина ама малко по трудно. Това е съвет само
![]()
не беше по време на новина и не го видях движението,смисъл за 5 мин да не съм гледал и е станало и да, не съм водил много спорове с брокери(дано не ми се и налага)но обикновенно те винаги излзизат прави по някакъв начинКато цяло съм доволен от тях(Бенчмарк),не очаквам да ставам милионер или нещо от сорта,преди да почна да печеля последните няколко месеца съм занулил доста сметки и с времето нещата стават по добре като цяло,в момента чета нова книга за форекса обаче горе долу повечето книги започват да ми говорят едни и същи неща...Тука пиша защото ми е интересно да споделям мнения с колеги,а и бонусчето е стимул(мога да експериментирам на живо) понеже честно аз не познавам човек който да се занимава с това...