Ето да се пообразовате малко, аз отивам да тренирам.![]()
http://www.scionofzion.com/federalreserve.htm
Ето да се пообразовате малко, аз отивам да тренирам.![]()
http://www.scionofzion.com/federalreserve.htm
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
SPART, Защо смяташ, че довечера няма да има гап???
Като гледам новините от Италия съм склонен да подкрепя Дизела в очакванията му за гап в южна посока.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сигурно защото и на него както и на мен са му смехотворни секви фундаменти.....![]()
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
у цме-то май може да се видят котировките на фУЙчерса
![]()
Всички това очакват очакват, аз пък си мисля че първо ще пробва да сръпне нагоре преди спада.
Обикаляйки ТВ-тата попаднах на нова, спрягат булброкърс как се е гаврила с ивиена......
ГАП-а нощес според мен няма да е голям.. много.. ще се спре на 1,3460.. само Дизела надуши какво са намислили акулите.. или просто извади късмет..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Сега и аз го пуснах тоя гъзар Мавродиев, много мазно типажче...........
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Мазен или не, говори с факти и конкректни цифри.
зьцжбнм,./.,мнбжцжбнм,мнбжць
Говоренето хубаво, въпроса е ще се случва ли нещо или за пореден път нещо се говори и пише.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark