И аз имам подобна, ама при друг брокер с малък обем.......
[IMG]http://charts.mql5.com/2/623/eurusd-h1-**start-corp.png[/IMG]
И аз имам подобна, ама при друг брокер с малък обем.......
[IMG]http://charts.mql5.com/2/623/eurusd-h1-**start-corp.png[/IMG]
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
babaMETZA,
тоя университет ни ли го изучи вече
.................................................. ..........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
може ли да споделите какви са "нормалните" нива на профит фактора на вашите стратегии........![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
bombe (28-09-2013)
<< ordo ab chao >>
новозенландец- местя стоп на 36+
австралиец-ударен профит на 0.93077=50+
евро- добавка на 1.3550= 55 -
някой беше казал "загубил си в момента в който си помислиш да нарушиш правилата"![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
аде некой друг нема ли да сподели....обадете си една цифра от статистиката.....просто за някакъв ориентир......![]()
<< ordo ab chao >>