е те тез седем процента се бичат кът се докара положителната статистика
докът се изпипват още метода и системата още няма как с толкоз![]()
е те тез седем процента се бичат кът се докара положителната статистика
докът се изпипват още метода и системата още няма как с толкоз![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Невъзможно е да стане товаАбсолютно точно така мислих и азЕто как - първо не е особено удобно на всяка позиция да променяш обема, това айде няма проблеми... Обаче какво ще стане ако удариш 3 стопа, после печалба малко и после пак поредица от стопове? 2-3 такива поредици от по 2-3-4 стопа и акаунта отива в историята дори само, защото психически няма да издържиш. Сега недей гледай, като ти дойде огъня под краката и друга песен ще пееш
И на на последно място каквото и да си мислиш никога НЕ можеш да бъдеш на 100% сигурен в себе, че няма да сгрешиш, да има някакви странични фактори, които ти влияят и т.н., много са малшанс факторите, които ще те бутнат ако късмета ти изневери... И съответно най-разумното нещо е да имаш време да се справиш с непредвидените пречки без това да ти струва половината акаунт.Сериозно
Определено съм сигурен, че няма да сгреша
Явно доста си се наплашиш от предишни грешки. Както и преди бях споменал, дори да тръгнеш да губиш, по-важно е колко си спечелил преди това
----------
Ми естествено бре главо, то ко нямаш ПМО, и с 1% няма смисъл да търгуваш. Фалита ти е гарантиран, но просто ще отнеме повече време.
аз за Сто-то го написах туй ва
и то предимно щот ти забрави да уточниш тоз детайл![]()
Няма невъзможни неща, възможно и по законите на мърфи само си напрегни въображението да се досетиш кога точно ще се случи
Вярно е, че все още имам лек страх от големи дроудауни, но вече с умерен риск не ми е проблем каквото ще да прави пазараИначе други психологически проблеми няма, това което съм решил е на база проста логика. Никога няма да подложа на риск месеци усилена работа само защо си мисля, че няма шанс да сгреша. Докато не демонстрираш, че наистина можеш трябва да приемеш, че не можеш нали?
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
въйиииииииииипак почнахте да спорите за едно и също
![]()
![]()
Не успявам да си фантазирам дори такъв сценарий
Една грешка не означава край. Въпроса е готов ли си да приемеш малко по-висок риск, но за в пъти по-голяма печалба ?
Не, не приемам, че не мога. Ще продължавам да се опитвам да постигна желаното, ако е важно за мен.
Че ти ако мислиш, че не можеш.... какво ще те провокира да промениш този факт ?
Нямам такива спомени, явно се губи леко смисъла през тая форумна комуникация
Много ясно, че ще го постигнеш, въпроса е кога и с цената на каквоСамо си представи, че не си прав...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.