Добавката е към губещата позиция горе..... ми, сигурно съм бил напреднал с компотя......![]()
Добавката е към губещата позиция горе..... ми, сигурно съм бил напреднал с компотя......![]()
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
айде още 8 пипа надолу и да приключваме за днес
давай доларееее... още малко![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
по мойте сметки там дет ти е трендлинията има и Ъглец... и на Х1 е пресечен и проверен отдоле даже
...
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
успокоението все пак - обема много никакъви ако пресичането е било зарад туй има възможност кът се увеличи да си върне положението без негативни последици
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
е това беше с евро/ долар за днесвзеха ми 5 пипа
аз си взех 5045+е достатъчно
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Жив и здрав - ходи пиини една биричка като колегата forex_tr - вие сте добре аз ще чакам развитието....