изварата сама по себе си е пирфектната храна.....много муах такова навремето....трябва да я вкарам отново в менюто си.....па за рибата тон имам леки съмнежи в почестата и употреба от дакажем веднъж дваж на седмица макс....
![]()
изварата сама по себе си е пирфектната храна.....много муах такова навремето....трябва да я вкарам отново в менюто си.....па за рибата тон имам леки съмнежи в почестата и употреба от дакажем веднъж дваж на седмица макс....
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
фицката (23-09-2013)
фицката,
и така може стане, но 70 пипа оттук не са малко
макар че аз мисля че ше видим 1.363000 тази седмица, след като мечките не направиха нищо днес![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А добра ви вечер. Фицка, ти започна ли да търгуваш вече сериозно или още си под влиянието на ваканцията?
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Що бребъкана е с протеин
само като купуваш ще търсиш консерва с намалено съдържание на сол
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Absfresh (23-09-2013)
В такъв случай слагам стопче, на 3470 и каквото -такова!
Благодаря на всички, отзовали се на въпроса ми!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз си мислим, че ще има корекция @3430 и там ще се реши дали ще продъльим на горе за @37 или първо ще запълним гапа
----------
И плуванеработи всяко мускулче на тялото, а ползвайки го за кардио, върши чудеса
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
А бре,,,,,,я да ходите да се приготвяте
за спане, че тука ФИЦО вЪ баламосфа с ЕДЕНЕ!!!!![]()
фицката,
аз не очаквам нови дъна вече, очаквам 1.36000 да бием следващите дни
пък пазара ше покаже, поне аз съм дълги с цели нагоре де![]()