те с това болднатото не съм съгласен....ако системата е механична.....останалото не е свързано с коментара ни за демо при заведението....както и с последния ми пост...Това зависи от зоом-а който прилагаш анализирайки променливите в двата бизнеса В трейдинга няма промяна на средата на демо и акаунт като цяло, една система ще работи при всякакви условия. Обаче отваряйки ново заведения дори да прилагаш всичко, което вече знаеш 1:1 пак решаваща ще е голямата неизвестна дали си избрал правилното място, нали така? Има едни заведения на булеварда където живея, какво ли не ги правиха и не става и не става да печелят. Всеки нов наемател издържа около година, един от тях ми беше познат даже и вика другите ми кафета където много по-малко усиля полагам, а вървят в пъти по-добре...![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
неразбирам смисъла на "....ще работи при всякакви условия...".....пазарни?!?....
системата ще ти даде изкривени резултати в отрязък от само 20 сделки....според мен....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Значи на Олег отдавна съм престанал да му отговарям щото само глупости ръси но то си е негов проблем
На теб ти отговарям щото си относително нов във форума и се надявам че все още има надежда за тебе да се очовечиш преди да си изгубиш парите
Та на въпроса: не е институция а са инстутуция Всички по крупни банки имат локална информация за това което говоря а при интегриране между тях имат поглед върху по глобалния пазар.Аз зная три начина за срупване на пари Единият е бъдещи транзакции към реални производствени фирми -пари които им трябват за да си потдържат и развиват бизнеса
Вторият начин е нивата и обемите на натрупаните стопове от балъци като нас
Третият начин е доста тривиален Това са опциите по дадена валута издавани пак от същите институции
Е , когато има корелация между тях и натрупаните обеми са съизмерими с обемите нужни за да се придвижи форекс пазара наблюдаваме резки премествания на цената
За съжаление обаче нито ти нито аз нито Олег имаме тази информация и можем само да гадаеме и да се самозаблуждаваме на къде ще върви пазара.
И когато чуеш че форекс пазара е прогнозируем и че някой много печелел от него да знаеш че то е от лукагого![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Незнам как дасе изразя по-добре, системата на интрадей трейдър да работи за всеки произволно взет месец, така добре ли е?
saxsten, разбирам и твоята позиция, но разбери ме и мен, дори да приемем, че си прав няма никакво значение, че някои някъде има някаква информация в повече. Идеята, че пазара може да се контролира е леко безумна нали? В дадени моменти да, със сигурност може и е така, но интересува ли ме това? Твърдо не! И защо при положение, че системата ми дава страхотни резултати както казах по-горе за всеки един месец? Не липсата на информация, а липсата на умения е проблема за мен.
Относно акаунтите с абсолютна увереност знам, че в какъвто и период да е пазара няма да го загубя
пс ти какво правиш в този бизнес ако не виждаш шанс за неинформираните?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добре де но да знаеш че в моментите когато пазара е контролируем ние с теб сме вън от играта защото нищо не знаем, а в моментите когато пазара е неконтролируем той тогава е в рейндж.Незнам как дасе изразя по-добре, системата на интрадей трейдър да работи за всеки произволно взет месец, така добре ли е?
saxsten, разбирам и твоята позиция, но разбери ме и мен, дори да приемем, че си прав няма никакво значение, че някои някъде има някаква информация в повече. Идеята, че пазара може да се контролира е леко безумна нали? В дадени моменти да, със сигурност може и е така, но интересува ли ме това? Твърдо не! И защо при положение, че системата ми дава страхотни резултати както казах по-горе за всеки един месец? Не липсата на информация, а липсата на умения е проблема за мен.
Относно акаунтите с абсолютна увереност знам, че в какъвто и период да е пазара няма да го загубя
пс ти какво правиш в този бизнес ако не виждаш шанс за неинформираните?
Много пъти съм казвал че ако мога да разгранича по някакъв технически начин тези два момента -тоест кога рейнджа свършва и започва тредна и обратно ,отдавна да съм станал милионер.
Всъщност целияпатаранковски анализ и всичките глупости написани от Ал Брукс Джо Рос Линда Рашке и компании не са нищо повече от това
Да се отгадае кога рейнджа свършва и кога тренда почва
ПП Прочее в последните години съм стъпил върху горната презумция се опитвам да разработвам безиндикаторни системи зависещи само от физическото движение на цената.Такива са мрежовите а и други алгоритми но нещата са доста по сложни от това което пиша тук.
Последна редакция от saxsten : 23-09-2013 на 15:45
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
На тебе проблема ти е, че не знаеш как да съставиш кодаА не, че не може да се определи кога е тренд и кога рейндж за съответният фрейм
![]()
Има трейъри, които са успешни много години подред, това няма как да стане без систематични действия нали? Пазара винаги е неконтролируем, нашата работа е да се научим да разпознаваме тенденции и сетъпи. Дори да приемем, че банките знаят много повече и могат да инициализират дълга, то тази дълга позволява и на нас незнаещите да се включим по пътя, няма как това което направят "големите" да не се види на графиката от всички, има го във всеки графики, сега или преди 10 години. И когато си сътворявал система всички тези действия на големите пари са били на графиката и то не на произволни места както можеш да се досетишДобре де но да знаеш че в моментите когато пазара е контролируем ние с теб сме вън от играта защото нищо не знаем, а в моментите когато пазара е неконтролируем той тогава е в рейндж.
Много пъти съм казвал че ако мога да разгранича по някакъв технически начин тези два момента -тоест кога рейнджа свършва и започва тредна и обратно ,отдавна да съм станал милионер.А инцидентите, стоповете, които се случват с всяка система може от части да се дължат точно на това, но какво значение има да попитам пак след като нещата просто работят?