Това е по-лесно осъществимо
![]()
Това е по-лесно осъществимо
![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хората в Харманли негодуват срещу създаването на бежански център на 400 метра от централния площад на града. В бившото военно поделение ще бъдат настанени поне 1000 сирийски бегълци.
Гражданска защита започна оборудването на мястото с фургони, въпреки че първоначалният план е бил за изграждане на палатков лагер, съобщи bTV.
Темата е основна за гражданите в Харманли, които се страхуват за спокойното си всекидневие след появата на бежанците - те ще увеличат броя на местното население с 5%.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Толкова ли не могат да намерят някое
подходящо място за това, така че да не притесняват населението![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
щях да кажа, че може бежанците да вдигнат местното потребление и да раздвижат търговията, но после се сетих, че им дават по 60 лв. на месец..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
тези центрове гледат да ги правят в градове с голяма безработица и изоставен жилищен фонд но те са малки градчета и хората се притесняват
Аз онзи ден четох ,
че на калпак струват около 1100лв. за месец ,
не знам така ли е![]()
ако е така аз малко приличам на сириец ако може да мина за такъв че с моята мизерна заплата по добре да съм емигрант
това е добро решение.. аз пък съм безработен.. колега хайде да отидем на екскурзия до Истанбул, да си хвърлим документите в Босфора и хайде към българската граница..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."