Главно евро долар на 15мин обаче на демо за тест. Направих няколко позиции и на gbr/usd ефекта беше горе далу същия. Мисля че търговията по тази стратегия на фреймове по ниски от 4 часа клони към 0 с лек +
Главно евро долар на 15мин обаче на демо за тест. Направих няколко позиции и на gbr/usd ефекта беше горе далу същия. Мисля че търговията по тази стратегия на фреймове по ниски от 4 часа клони към 0 с лек +
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хмммм.... живи и здрави да са момчетата от Фрий трейдърИспания,където живея аз, има много повече мераклии да се занимават с Форекс, отколкото в малка България. Ако спретна едно курсче на испански и английски, мога да се обзаложа, че ще имам по около 10-20 желаещи на месец. При цени между 300 и 700 евро на курс бих могъл да си докарвам не лош доход на месец.
Па аз съм тръгнал да спамя по българските форуми
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Абе ще ти дойде на акъла, че и свинско можеш да продаваш ама....Хмммм.... живи и здрави да са момчетата от Фрий трейдърИспания,където живея аз, има много повече мераклии да се занимават с Форекс, отколкото в малка България. Ако спретна едно курсче на испански и английски, мога да се обзаложа, че ще имам по около 10-20 желаещи на месец. При цени между 300 и 700 евро на курс бих могъл да си докарвам не лош доход на месец.
![]()
Moже и с онлайн семинари също. И те доста скъпо вървятХмммм.... живи и здрави да са момчетата от Фрий трейдърИспания,където живея аз, има много повече мераклии да се занимават с Форекс, отколкото в малка България. Ако спретна едно курсче на испански и английски, мога да се обзаложа, че ще имам по около 10-20 желаещи на месец. При цени между 300 и 700 евро на курс бих могъл да си докарвам не лош доход на месец.
![]()
Издействай си някое познанство с известен трейдър и си готов![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
ПРАСЧО, а там по спанско някои знае ли те???Хмммм.... живи и здрави да са момчетата от Фрий трейдърИспания,където живея аз, има много повече мераклии да се занимават с Форекс, отколкото в малка България. Ако спретна едно курсче на испански и английски, мога да се обзаложа, че ще имам по около 10-20 желаещи на месец. При цени между 300 и 700 евро на курс бих могъл да си докарвам не лош доход на месец.
Ти излизаш ли нявга от бидоня???![]()
Охооо РЕДА какво те води в този тъй далечен форум ?
Фицка ти може да си добър, но едно е да те е прпоръчал Песавенто например или Уилямс, друго е ти сам да го направиш.
В сайта на Джо Рос е същата работа. Има някакви хора които водят курсове от негово име. Но ако той не стои зад тях, много ме съмнява, че направят напредък.