точно затова казвам че никой не почва нов .. само старите които добре са опипали почвата и знаят на къде кара каруцата ... бизнеса е чудесен .. земя има колкото искаш .. и плодородна и водоснабдена ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
темата беше, ако имаме това и това, къде бихме инвестирали, но щом сме пред компютъра, това със сигурност означава, че това и това още го нямаме, но работя по въпроса
----------
Туризъм- супер, но аз не съм видяла в България някъде да се предлага качествен продукт, а и пътищата( има какво да се желае) и защо да не търгуваме с еко- продукти?
----------
това е част от въпроса, която аз не разбирам, нали тези страни, както и ние сме членове на една и съща общност, мисля че не трябва да има разлика що се отнася до субсидииДа .. Истината е че в България се занемари производството и чакаме единствено на туризъм .. права е като казва че селското стопанство и животновъдството трябва да се възроди , но не казва че от Европа постоянно ни подтискат като насърчават другите страни със субсидии да внасят производството си тук на по ниска цена от 'производната при нас ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За туризма има качествен продукт, ама цената му не е за масовия джоб, хем евтинко, луксозничко и добър сервиз.
Успех в търговията с еко продукти.
За субсидиите дават се по приоритети и който дава той поръчва музиката.
Миналата година беше добре да производителите на картофи .. един приятел имат 200 декара картофи и той ми разправя .. че преди 2 години масово са внасяли полски картофи за цена от 29 стотинки , а производствената цена тука е около 22 стотинки ... и субсидиите които получавали им помагали на поляците да поддържат по-ниска цена ... тая година още не се знае на къде ще тръгне
За да имаш пазар на едро трябва да можеш да гарантираш количества и там печалбата е малка, но сигурна, при дребните търговци е по-висока, ама има един тънък момент с брака, тъй като това са бързооборотни стоки.
В другите страни в ЕС субсидиите са по-високи. Не знам защо така, сигурно нещо не сме се договорили, или има някакъв период за изравняване. То имаше и дискусия, тамошните субсидии да се намалят.
-------------------
един приятел имат 200 декара картофи и той ми разправя .. че преди 2 години масово са внасяли полски картофи за цена от 29 стотинки , а производствената цена тука е около 22 стотинки ... и субсидиите които получавали им помагали на поляците да поддържат по-ниска цена ... тая година още не се знае на къде ще тръгне
Че то ако производствената цена е 22 ст, нещо крайната цена от 0,8-1,00 лв ми се струва много добра![]()
до нова година карат без проблем ... после им трябват разни препарати и други неща , които всъщност те вкарват още по вътрешно
е то зависи как се съхраняват... търговците на едро сигурно поддържат специални складове дет да ги държат пресни за по-дълго...
,,,
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
направо цели халета .. с отопление с всичко както си му е реда ... иначе ще ги хвърли още на първия студ ... а тука става доста студено ..
то не трябва ли да им е хладно
не му разбирам де... ама на топло май тръгват растения да пускат![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.