Това е от малкото професии /може би единствена/ която ако си с "народа" ти се отплаща. Ако някой доктор ти помогне на теб или близък, сам ще искаш да му даваш или благодариш по някакъв начин![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Какво да се отплащам, допълнително, нали си плащам и не говоря за здравни осигуровки.
Преди време имах доста приятели лекари, прекратих си всички приятелства, щото като се отпуснат такива ги говорят за пациентите че лошо да ти стане.
Всъщност само с един доктор поддържам контакт, ама той пенсионер и евреин.
Парите си вървят като се лекуваш, не виждам какво ненормално има да се очаква насреща да има адекватна услуга, че и да се отблагодарявам допълнително.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Svilen (15-09-2013)
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Сблъсквала ли си с държавна болница, да влезеш да те оперират не става без кинти под масата, почват консумативи, санитарките никой не те пропуска.
Всеки те гледа като ходеща столевка.
или чрез изнудване на болни хора на смъртно легло ако са в държавна![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Романи мога да пиша по темата, та хич и не давам благодарност, осигурена съм, отделна имам здравна застраховка, ако нещо не ми се покрива си го плащам и искам здравното обслужване такова каквото трябва да бъде.
Но с някои заболявания нямаш избор, лечение на много малко места се предлага и без пари под масата няма начин да минеш.
Особено при онкоболните е страшно.Така че искаш не искаш плащаш и мълчиш.
лошо е ако няма с какво да платиш... а не са малко и такива случаи
...
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Novak,
съвсем съм на ясно с това,
плащам си от самото начало ,
но никога не съм ползвала нищо безплатно ..........,
дори и за раждането ми си платихме в частна клиника .........
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
И аз се се сблъсках скоро с всички видове недостатъци на здравната система около майка ми. Добре че накрая изкочи познат доктор. Но, все пак мисля и че сред тях има много добри, които не са само заради парите. А до циничния език ..... такъв се оформя, още докато учат. Няма по-цинични хора от тях, не само спрямо пациентитеРомани мога да пиша по темата, та хич и не давам благодарност, осигурена съм, отделна имам здравна застраховка, ако нещо не ми се покрива си го плащам и искам здравното обслужване такова каквото трябва да бъде.
Но с някои заболявания нямаш избор, лечение на много малко места се предлага и без пари под масата няма начин да минеш.
Особено при онкоболните е страшно.Така че искаш не искаш плащаш и мълчиш.