Хехе.. хайде момчета.. успешен спам ви пожелавам в този хубав неделен ден, аз ставам да се отдам на задълженията, до скоро![]()
Хехе.. хайде момчета.. успешен спам ви пожелавам в този хубав неделен ден, аз ставам да се отдам на задълженията, до скоро![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
важно е да има ред и дисциплина
ама и сред по-големите![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Според данни от Евростат, 30 процента от домакинствата в България са енергийно бедни, като само една четвърт от тях са обхванати от програмите за подпомагане.
Създаване на Фонд за борба с енергийната бедност предложиха на пресконференция днес от Движение "България на гражданите", предаде БТА.
Валентин Стоянов, експерт по енергийни въпроси на движението, заяви, че преди три години средствата за енергийно подпомагане са били около 100 млн. лв., а през управлението на ГЕРБ са намалени до около 80 млн. лв. и така от 300 хил. подпомагани домакинства броят им е свит до 200 хил.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
въпроса е дали тез 100 000 са българи или цигани... щот първото е по-вероятно и далеч не е за хвалене
...
Те българите до детски надбавки не могат да стигнат ,
а какво остава за помощи![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
лошо е това... не можем наши деца да отглеждаме, а сме задължени циганските да храним
и то от други "българи"...
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
аз от доста време съм спрял... дано поне едно цигле да съм уморил![]()
въпреки че те малките не са виновни... кът порастнат малко стават...![]()