Не знам,но до такова отчайващо положение,без война за двайсетина години едва ли има други да са се докарали..................
Не знам,но до такова отчайващо положение,без война за двайсетина години едва ли има други да са се докарали..................
Последна редакция от masta : 15-09-2013 на 13:48
и там е тъй... само дето крадат от другите народи и дават по малко на техния си...
тука туй последното липсва...
----------
сигурно не... смятай ако има и война какво ще е
....................
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Само това ни липсва,
с тази армия дето я имаме резултата е предвидим ........
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Може пък да не е лоша идея да се почне от под нулата................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Армия не ни трябва. Поне в онзи вид, дето бе преди.![]()
лошото е, че туй дет ни трябва тез дет ги избираме да го дадат не го дават...
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Така коментира лидерът на РЗС в предаването "На светло" по Нова телевизия, цитирано от КРОСС, сравнението между него и Николай Бареков и неговия нов политически проект.
Това, че някой е направил заявка, че ще прави партия нищо не значи, това в България е много трудно. Ценностите са рухнали и много трудно може да се формира фактор в политиката от този проект, каза Янев.
Тези, които са ме обиждали след това публично са се извинявали в ефира, аз не искам да ме сравняват с когото и да било.