Не знам кой е най-добрия трейдър във форума, но ми е интересно какво би направил ако имаше 10 МИЛИОНА лева, темате е ЕТО ТУК![]()
Не знам кой е най-добрия трейдър във форума, но ми е интересно какво би направил ако имаше 10 МИЛИОНА лева, темате е ЕТО ТУК![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Грешен е разбира се
Комарджито ги реди по 10 поредни, като след първите на минус започва да увеличава и обема, защото според него, печалба не може да се търси от пипсове, а само от увеличение на обема
Ма той Комарджито като гледа нива, а не гледа, че купува върхове и продава дъна, така ще езагубите няма да бъдат толкова страшни, ще има спокойствие понеже -15 пипса с 1 лот се компенсират лесно с 2 лота, понеже са 7,5 пипса т.е. трейдъра ще е способен да нанася удари, а не да се отбранява само с правене на пипсове - всичко опира до понятието "работен капитал"
Комарджи, честита неделя. Тука голям студ. сутринта се събуждам и ми студено. Вече не става да се спи само по боксерки![]()
Оо, да днеска и вчера се усеща идващата зима.. ще има разходи за топлина![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
концепцията е малко по-дълбока кът че ли... а демек че леФчетата се търсят от паричното управление на акаунта
...
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Абе честно казано и аз не го разбрах това с 15 и 7,5-те пипса![]()
ако увеличиш двойно обема след като затвориш губеща позиция 15 пипа ще ти бъде достатъчна 7,5 пипа печалба, за да я компенсираш![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
АхаА какво се прави ако одумкам 2-та лота? И каква е логиката изобщо като мога да влезна по същия начин какво съм загубил този 1лот и да си го взема обратно + нещо ако р:р е над 1:1?
Така е чадо, студено е вече и ставите почнаха да ме болят, краката студени, а и тез жълтите петна по гащите почнаха да се увеличават. Зимата идва, младостта си отива, а от другия край на кревата обръщат ти гръб упорито и няма кой да ме завие кат се отвия, а преди се търкаляхме голи по плажа един върху друг, когато парите нямаха това значение. Понякога купуваш връх и почваш да кършиш ръце кво да правиш с този връх, но скоро този връх става подкрепа понеже е връх в тренда нагоре, но гледай да не ти се наложи да купиш дъно в този тренд - тогава боли. Катериш се, после се спускаш, но само си мислиш че се качваш на горе.... ми даГрешен е разбира се
Комарджито ги реди по 10 поредни, като след първите на минус започва да увеличава и обема, защото според него, печалба не може да се търси от пипсове, а само от увеличение на обема
Ма той Комарджито като гледа нива, а не гледа, че купува върхове и продава дъна, така ще е
Комарджи, честита неделя. Тука голям студ. сутринта се събуждам и ми студено. Вече не става да се спи само по боксерки![]()
kypa (15-09-2013)
хахаха, който е тренирал яко навремето, сега ще има да усеща идването на студа