![]()
![]()
ако не можеш да изпапкаш цялата торта викай мене
![]()
![]()
![]()
ако не можеш да изпапкаш цялата торта викай мене
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa, Майко Мила и аз ще сложа едно рамо да помогна
Честит Рожден Ден ..............![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
честито Емо и да има много печалби и обири на акулите
.................................................. ..............................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
седя и си пия кафето и си мисля за следващата седмица за ФОМК където се крие големия заек
тази седмица в края Обама щял да обяви след заседанието кой ще е новия шеф на ФЕД , та си мисля Бенанке си отива идва нов председател , няма логика в края на мандата дъртия да решава за спиране на стимулите щото реално новия требе си прецени и направи програмата спрямо неговото виждане , та сигур в сряда няма да се намалят стимулите , това ше го решава новия председател
и това като се обяви в сряда че се запазват стимулите еврото че отлети на 1.37000
та дръжте си дългите Бен Шалон Бернанке както се казва няма да обяви нищо в края на мандата си освен да почерпи по случай пенсионирането и да каже аз си отивам , тия след мен ко искат да правят![]()
то май не го решава само брадатия... а непосредствения ефект май ще е доста отрицателен тъй че може и да му го лепнат да се отърват по-леко
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
най-малко ше иска да чуе мнението на новия председател щото последиците ще са в неговия мандат
то затуй дъртия казава все в края на годината евентуално![]()
не знам... слабо ме интересува...
кът тръгне надоле ще продаваме, кът тръгне нагоре - ще купуваме...![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
И аз това викам, не съм политик а трейдър все пак, каквото пише на графика това трябва да правя нали? Или да вярвам на брадатия?![]()