Според мен риска дори трябва да нараства, не да намаляВиж ми подписа
Не саТо затова ме хваща нервата понякога
Хем искам да съм богат, хем не си изпълнявам необходимите действия.
шЪ пушиш индииско чайче... да не ти свиди смеха
или па на копи-пасте мож да нагласиш готова агитка![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Точно така трябва да е ама по твоя метод с големия риск е по-вероятно да стане обратното нали? Или може би предвиждаш 15% риск при 100к?А имаш ли правилната перспектива в момента за можеш изобщо да предвиждаш това?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
По-нататък схемата на управление се променя. Тогава с малки акаунти с увеличен риск се дублират 2-3-4 пъти и се теглят. После отново същият подход. Т.е. тогава може да има фал за цял акаунт, но не е опасно, както заради предишният така и заради последващият профит![]()
Това нещо няма да го правиш със сериозно пари абсолютно сигурен съм. Иначе и аз съм мислил същия подход, но не виждам как ще ме направи по-богат наистина.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ако си направил сериозните пари с това нещо - що пък не
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Е то е ясно, 3 стопа поред са шансовет, почвам с 10% и утроявам акаунта за месеца, супер просто нали?
А ти как имаш пълната увереност, че няма да изперкаш в даден момент когато видиш големите цифри? И след като е пределно ясно, че още не си пробвал няма как да знаеш със сигурност. Оттам дори да има 1% шанс да се издъниш по тая причина пак е много.
Мислиш ли че това е бизнес където да правиш бързи удари би било най-печелившата стратегия във времето?
----------
За да ги направиш ще трябва бая акаунти да умножиш, с тях се умножава и шанса да се обърка нещо. Няма вариант, в който да направиш големия удар от 5к и да забравиш с едно яко депозитче.