Браво на дядо ти. Аз съм написал спекулантИННе е така ............. Спекулант е бил дядо ми ............Сутринта е излизал с 5 лева и след цял ден ''работа''(спекула) , на Четвъртък пазара в Пловдив , вечерта се връщал с 5 лева и пуйка !!!! Даже имам документ от държавата че заради ''спекулантство '' е лежал 2 години в затвора .. А ти .......... ти си ТРЕЙДЪР ........... Борсов Играч ........Разликата е огромна.
Трейдъра е определение за човек, който работи с милиони...поне. Аз съм далеч от тях.
Борсов играч също не съм, защото не играя
Обаче дядо ми е касапин и е много бърз с ножа![]()
Дай повече инфо, да сметнем ефективността - неква сравнима база да оформимНе е така ............. Спекулант е бил дядо ми ............Сутринта е излизал с 5 лева и след цял ден ''работа''(спекула) , на Четвъртък пазара в Пловдив , вечерта се връщал с 5 лева и пуйка !!!! Даже имам документ от държавата че заради ''спекулантство '' е лежал 2 години в затвора .. А ти .......... ти си ТРЕЙДЪР ........... Борсов Играч ........
Цена на кило пуешко, средно тегло на пуйките на четвъртък пазара към момента на спекулиране...
Курс на основните хранителни продукти, средна надница, съответно заплата ....
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (12-09-2013)
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
хахахах хахахахаа да,,, чак няма да мога да заспя сега..![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
doбра нощ
петък 13...................................
ще вдигат ли ескадрилата.....................?
маи до 8ч сабахле..................ще се търгува...........................
требе се услушвате в 13.13ч.......на 13 петък 2013..........................................
като гърмяни заици........................................ ...........
----------
т.е. след десетина минути....................................................................................
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
хахаха, с тоя петък 13.. 13:30ч. ще има големи вълнения ми се струва...
ООН приветства намерението на Дамаск да се присъедини към КХО
13 септември 2013 | 02:55 | Агенция "Фокус"
Начало / Близък Изток
Ню Йорк. Генералният секретар на ООН, Бан Ки-мун, потвърди, че е получил от сирийските власти писмо с молба за присъединяване към международната Конвенция за забрана на химическото оръжие (КХО) и приветства намерението на Дамаск, предаде РИА Новости.
Съгласно документа Сирия се съгласява да изпълни положенията на конвенцията до присъединяването си към нея.
„Отчитайки развитието на събитията, генералният секретар изрази надежда, че текущите преговори в Женева ще доведат до скорошно споразумение, одобрено от международното общество, което ще окаже помощ в неговото изпълнение”, се посочва в съобщение на ООН.
================================================== ===========================
а сега де???
ко ще става..............................?
![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Добро утро и успехи на всички днес
Сиричетата се измъкнаха от шамарите едвам ги спаси Путин![]()
alf (13-09-2013)
ДубрутрЯ жик-так,
Две зони на подкрепа :
1,3275/80
както и 1,3240/50 като от тук е възможно да излетим нагоре....Вчера за малко не я стигна тая зона и си мисля че днес нарочно ще отидем до там. Иначе нищо не се е променило от вчера, курсот е на същите нива... За нагоре 1,3333 - 1,33444. Достигане на това, значи че тренда е нагоре, понеже ще подминем фибо 61,8 от върха.
Аре успех на Ж.
П.>С> РЕД стига лочи тез бири уааааааааа !!!![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Не съм бре БАБО МЕЦО!!!
Бирите бяха ония ден.
Инък БАБА МЕЦА е най-сериозна
и я пускам в отпуска до понеделник
сабале в 7:00 часа. Заслужено!!!!
+++++++++++++++++++++++++++
РЕДА предПРОЦЕДУРНО си мисли, че
някои пази горе над това 1,3324
за да не се осъществи ЛЕГЕНДАРНОТО
1,33333333333333333333333333333333.
Опции. Някои да е чувал???
----------
ВНИМАНИЕ!!!!
Петък 13-ТИ с възможност за КЛАНЕТА на ЖИУОТНИ!!!!
Индексите:
Японските са леуко отдоле и гледат нагоре.
ДАУ е на текущи и гледа в трънките.
ДАКС е на текущи и той като ДАУ гледа наникъде.
Днеска сабахле нещата са почти същите с разлика,
че вчера на два пъти пробваха съпротивата горе
като преди това събраха стоповете на ТЕЛЕТАТА.
Според РЕДА по е вероятно първо надоле,,,,,,,,,,
ЖЕЛЕЗНАТА съпротива 1,33214-1,3333333333 с цел
зоната около 1,33516-1,33666.
СВИРЕПАТА подкрепа в зона 1,3257-1,3267 с цел
зоната 1,3233-1,3244 и малка вероятност
за ход до ИДЕИНА зона около 1,3190-1,3200.
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!