Айде , много моля , някой от знаещите да даде съвет ............Това при Авсралиеца срещу Канадеца и Долара, КОЕТО СЕ ЗАФОРМЯ , може ли да се приеме за ''ЧАША С ДРЪЖКА''.
Айде , много моля , някой от знаещите да даде съвет ............Това при Авсралиеца срещу Канадеца и Долара, КОЕТО СЕ ЗАФОРМЯ , може ли да се приеме за ''ЧАША С ДРЪЖКА''.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аве кво ги повтаряш само тез ДЪЛГИИИИИИИИИиТи дан се опари тогава
На 9 пипоня от легендарното, няма как да не се види
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (12-09-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Nikky (12-09-2013)
Айде на ДЪЛГИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Фицка, а маржин кола на колко е, на каква цена...така ориентировъчно да знам с колко обем да вляза.![]()
Пускам я !! Ама за мен е по -добре да знам ЗАЩО и КОИ са сигналите за това , ама като си нямам менторче до мен .................. Нека да кажа и моито виждане ..............Според мойте картинки и това където съм прочел на 1.3320 - 1.3324 ще започне да връща ................... Но не залагам на моите месечни познания , срещу многогодишните твой
![]()
Втората дълга не ми я взе за 0.2-0.3 пипа--------------------------------------------------
Абре, Философа , късно лято е , топла вечер ...........на 28 си ............нема ли гаджета за тебе из града ,ми седиш пред компа с лева рЪка у гащите и дращеш по компа с десна![]()