100, абе оставате ги тия работи не ги мислете ами си вземете експерт![]()
100, абе оставате ги тия работи не ги мислете ами си вземете експерт![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Харесвам е силно казано. Но се съобразявам. Независимо от техника, чертежи, фундамент, хвърлям по едно око на всички фреймове. Да видя къде съм. Макар че съм правил и сделки само по Н4.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Схванах на къде биеш. Но аз точно затова давам примера с 1000 еврова сметка и позиции само по 1к. Тогава няма никакво значение кога затваряш отделната сделка. Накрая резултата е ясен. Като почнеш да използваш неразумно ливъриджа, вече страх и алчност почват да те карат да затваряш само малки печалби и големи загуби. Но лошият ММ е характерна черта на комарджиите, пардон на пристрастените към изпробване на късмета хора![]()
Еми значи за едно и също нещо говорим горе долуНо дори с игра с най-мизерния риск, пак не може да се стигне успяваемостта на стотинката
![]()
Не можеш, защото ако нямаш ливъридж, няма да можеш да отвориш с 0.01 при 999ЕвроРазбира се, че можеш. Ако нямаш система, която доказано печели, то за теб графиката е RANDOM WALK. Олег, повярвай ми на такава графика и ти не можеш да си печеливш дългосрочно. На такава графика средно се губи по спред на сделка. Т.е. ако отваряш винаги с 1к и сметката ти е 1000 евро, и спредът е 1 пип, то ще занулиш акаунта след ОКОЛО 12500 трейда!!!![]()
не признавам системага големи малки има 2 вида хора достойни и жалки такива който печелят и губят![]()
те тез дет печелят принципно най-много пъти са губили
другите просто се отказват по-рано![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Svilen (11-09-2013)
точно тъй...нема се отказваш
дано след десетина годинки пак да си пишем на тез теми
ама не зарад 30-те стинки![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
И аз гледам старшите тайм-фреймове по неговата схема 1:3. В ТА не правя чертежи, просто гледам нивата на Фибоначи и си чакам сигналите от MACD и RSI. Това ми е стратегията...