който има ейпал да го продава бързо http://www.cnbc.com/id/101021647
който има ейпал да го продава бързо http://www.cnbc.com/id/101021647
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами погледнете към нашата БФБ, че белкем се размърса малко повече...
MS: Време е да се погледнем към развиващите се пазари
http://profit.bg/news/MS:-Vreme-e-da...id-112378.html
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз имам на Дисни и Дрийм - по 100 акции дълги. За сега Дисни са на плюс, а другите на минус, но мисля, че и двете имат потенциал, макар да съдя само по ТА, което едва ли е уместно точно тук....8х8 май ще коригира ми се вижда...
За Коката....може и на долу да тръгне, като гледам Дневната ...
Гледам, че Даймлер постига върхове...
Форд достигна стойност, като от 24.7 не знам дали няма да има корекция...И БМВ са в небесата..... Някой търгували автомобилните ?
С фундамента зор се оправям и за сега си карам с ТА, ама не знам дали "тук" е допустимо това...едва ли, но за фундамента ми трябва много повече време, което нямам....
продавайте аккциите на apple мн голям провал излезе вчера в изванредните новини 3-ти модел не изкарват нищо ново нямат нови идеи след 4s toest s,yrtq nq stiv djobs нямат нищо което да покажат
хммм
как да са са изложили бре...
даже по-ефтин аЙфон са направили...
демек по достъпни стават и за хората които нямат финансовата възможност да си позволят скъпият.....
според мене това е доста добър ход от тяхна страна...
а това, че смартфона им изглежда видимо еднакъв...и мен не ми допада особено ама ся те си знаят
ние да не ги мислиме
http://www.mobilebulgaria.com/news/2...B%D0%B0-iphone
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Аз доста следя на Форд акциите, като цяло чакам в момента ситуацията да стане по-ясна. Също така се чака да направят автомобил по нов дизайн.
абе човек я прочети новините за аппле малко погледни аккциите им от вчера до днес какъв спад са направили 35 долара спад а още не е отворила борсата...хммм
как да са са изложили бре...
даже по-ефтин аЙфон са направили...
демек по достъпни стават и за хората които нямат финансовата възможност да си позволят скъпият.....
според мене това е доста добър ход от тяхна страна...
а това, че смартфона им изглежда видимо еднакъв...и мен не ми допада особено ама ся те си знаят
ние да не ги мислиме
http://www.mobilebulgaria.com/news/2...B%D0%B0-iphone![]()
ти ги разбираш тия работи
на мене ми стана странно как като компания представя новите си продукти и падат цените на акциите ѝ ама тва не е в моята компетенция
не ги разбирам тия работи аз![]()
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Ябълките отвориха с гап адолу,аз очаквах че с новата презентация ще продължат да ктерят.......................![]()