Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Момче изпраща момиче. Стигат до входа, при което момчето застава на вратата и казва:
- Няма да те пусна да минеш, докато не ми направиш свирка!
Момичето:
- Ама... може да мине някой и да ни види.
- Не, толкова късно няма хора - казвам ти, няма да те пусна докато не ми направиш свирка!
След 15 мин. убеждаване, вратата зад момчето се отваря и едно малко момиченце казва:
- Татко ме изпрати. Каза аз да ти направя свирка. Или ще изпрати мама да ти направи свирка. Каза че и той ще ти направи свирка, само спри да се подпираш на копчето за домофона.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Момче изпраща момиче. Стигат до входа, при което момчето застава на вратата и казва:
- Няма да те пусна да минеш, докато не ми направиш свирка!
Момичето:
- Ама... може да мине някой и да ни види.
- Не, толкова късно няма хора - казвам ти, няма да те пусна докато не ми направиш свирка!
След 15 мин. убеждаване, вратата зад момчето се отваря и едно малко момиченце казва:
- Татко ме изпрати. Каза аз да ти направя свирка. Или ще изпрати мама да ти направи свирка. Каза че и той ще ти направи свирка, само спри да се подпираш на копчето за домофона.![]()
30-се стинки за готин виц !!!
army dad
Всичко се променя със времето дори и религиите , едва ли след 100 години религиите ще имат сегашният облик ( ако съществуват де) . Не съм от най вярващите или пък пълен атеист , има нещо но едва ли е така както ни е представено.
Ами те казват, че скоро Господ ще идва за да ни спасява ... атеистите щели да затрият света и след това няма да има вяра защото ще видят Бог !!!
А религия и вяра са две коренно различни неща ! Религията се занимава с пазене на реликви ...
army dad
В твоя ред на мисли, значи е дошло времето на Опус Дей, а знаеш ли може вече да си вършат работата.
Войници кацат на Луната. Старшината ги строява и им обяснява:
- Онзи кратер вляво от мен виждате ли го?
- Да.
- Там ще ни е спалното помещение. А онзи вдясно?
- Да.
- Там ще ни е консерваторията. А онзи зад мен?
- Да.
- Там ще ни е обсерваторията. Някакви въпроси?
Редник Иванов:
- Разрешете да запитам.
- Казвай, Иванов!
- Спалното помещение е ясно - там ще спим, консерваторията е ясна - там ще си държим консервите, но за какво ни е обсерватория?
- Идиоти, вие да не искате цялата Луна да обсерете!
Блондинка и монахиня пътуват във влак. Блондинката:
-Не мога да ви разбера вас, как успявате да се въздържате...? Ето това палто например, един ми го подари за половин час прекаран с него, друг ми купи апартамент, трети - кола...
Прибира се монахинята в манастира, приготвя се да си ляга, и в този момент на вратата се чука.
-Кой е?
-Аз съм, сестро, отец Игнатий!
-Я да ми се махаш от тука с тия вафли !!!
Блондинка и монахиня пътуват във влак. Блондинката:
-Не мога да ви разбера вас, как успявате да се въздържате...? Ето това палто например, един ми го подари за половин час прекаран с него, друг ми купи апартамент, трети - кола...
Прибира се монахинята в манастира, приготвя се да си ляга, и в този момент на вратата се чука.
-Кой е?
-Аз съм, сестро, отец Игнатий!
-Я да ми се махаш от тука с тия вафли !!!Поне да бяха ТУНКВАНИ А
![]()