хазарта е непобедима карта и аз знам по добра батерия от варта![]()
хазарта е непобедима карта и аз знам по добра батерия от варта![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Така е, съгласен съм с теб. От всичко може да се печели, стига да го разбираш инструмента.
Дали и доколко можем да бъдем слепи за очевидното, а и слепи за слепотата си, доколко сме рационални или рационални и т.н
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
скапания хазарт е в казината с картите не тука уртубуду![]()
Novak и все пак акциите на фирмите правят добри движения. Сега Microsoft като купиха Nokia, акциите им литнаха![]()
Toчно за това ти говоря през цялото времеЗа да може всички да ползват една работеща система, то последната трябва да има правила от типа - ако видиш 25+ пипса бар, който пресича МА89 влизаш на затварянето му и слагаш стоп и лимит 2х атр. Това е обективност и това не може да печели или ще печели, но в пъти по-малко от субективната система, която някой вече е овладял.![]()
не е въпроса колко е голямо движението, а какво е отношението му спрямо поетия риск
и колко често си прав за ситуацията също...
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Ами то и аз затова говоря от 5 страници вечеНооо с тия правила стигаме или до супер неефективна система или до нула. Същите тези правила обаче, ще работят уникално ако ги комбинираш с това, което знаеш след толкова години гледане на графики, вътрешно имаш изграден модел, логика и обяснение как се движи пазара. Тези правила са само върха на айсберга така да се каже.
Аз още не вярвам че системата ти може да бъде 100% обективна, ако беше така дори с посредствени показатели трябва да си милионер или да бъдеш съвсем скороКато се засечем пак някой ден покрай нашия общ познат може да полафим малко по темата
![]()