Eli2356 (07-09-2013)
дизелче ,без да го видят черно на бяло от Феда че няма да има сега намаляне на стимулите ,няма да тръгнем за никуде ...камо ли 600 пипса и то преди 18ти ...![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
тука имаме лауреат...дизела.........като му излязат.............50-100 пипа.......тегли за едене 2 седмици...и ръси с чемшира все едно за последно и първо е..........![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Абосолютно, аз система, която не мога да тества наживо е достатъчно голям семпъл ен искам да търгувам. Тука си говорим за някакви таргети от 200+ пипса, лимити на дневна?? И как се тества това и знаеш, че работи? На 4часа 10 сигнала в месеца сигурно, на дневна може и 3-4 да са, ще ти трябва цяла година само за да разбереш дали дадена система работи наживо и дали можеш да я прилагаш. Ако не работи лошо... а даже и да работи ще разбереш, че на голям фрейм се търгува с голям акаунт, който нямаш![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
100, какво ти е мнението за скалпинга..........и някога скалпирал ли си печелившо.........![]()
<< ordo ab chao >>
Скалпирал съм, печелившо беше, но прецених, че не е за мен тая работа, ако ще бъда треъдър дългосрочно предпочитам нещо по-леко и неангащиращо от дебненето на графики и разцъкване за секунди. Лесно е да се самозабравиш също и самия тип търговия предразполага към правенето на глупости. Не виждам как ще оцелееш ако не си съставиш целезни правила за деня, в който просто няма да ти върви, а ти нямаш граници за брой сделки и всяка ти е 2% примерно.
Като прибавим и потенциалните проблеми с брокера незнам...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
колко време се занимава само със скалпинг и колко ти е общо стажа на нивата на търговията....ако не е тайна де...Скалпирал съм, печелившо беше, но прецених, че не е за мен тая работа, ако ще бъда треъдър дългосрочно предпочитам нещо по-леко и неангащиращо от дебненето на графики и разцъкване за секунди. Лесно е да се самозабравиш също и самия тип търговия предразполага към правенето на глупости. Не виждам как ще оцелееш ако не си съставиш целезни правила за деня, в който просто няма да ти върви, а ти нямаш граници за брой сделки и всяка ти е 2% примерно.
Като прибавим и потенциалните проблеми с брокера незнам...![]()
<< ordo ab chao >>
Скалпирането беше за 3-4 месеца доколкото си спомням, около 6-7-8 сделки на ден направени на 15мин фрейм с цели около 10пипса средно. Има и хубави моменти в тоя стил обаче в крайна сметка спокойствието мисля, че е по-важно. Ако нямаш изградена представа какво точно е за теб по-добре не започвай да се учиш така, поне пробвай стандартните методи първо.