Има имааааа, ко бях по-умен, щях да стана лекар вероятно
Ти какво искаш да кажеш ? Прави ти кеф и взимаш пример от хората които не пропускат да се изтъкнат с провала си ли ?
~@~, Не уверих се в нещо друго ако е оная работа да му я набие човек
Ама то пуста ЛОГИКА не могаааааааааааа![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
погледни си пръстчетата на ръчичката чадо-един с един не си приличат
всеки не може да има твоята логика,ако всички бяхме еднакви,немаше да има умни и прости, бедни и богати
нале????
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Писна ми от самозванци като ОЛЕГ който си мисли че знае нещо а в същото време е тъп като Г.....................З
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
там има опция игноре,не е необходимо когато не понасяш някой да го четеш
турни го в игнора,остави го да си плюе/пише, т.е. да изпада в монолог като Мариус Куркински
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Spekulanta (05-09-2013)
Знам разбира се и не само знам, но съм в състояние и да ти докажа с примери защо едно нещо е така или не
А ти това не го можеш![]()
Сега можеш да продължаваш с признанията си за губещите сделки
Махам се от темата ти![]()
Така и направих отървах се от тоя Олег
от два месеца съм тук един пост не прочетох като хората лично от него![]()
Гледам ви, тоест чета ви и се чудя за какво спорите вие с Олег!?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Bibco, Задай първо на него тоя въпрос
Аз от първия ден когато се регистрирах тук в този форум
Направо от прага ми се нахвърли ............ че не съм бил никакъв СПЕКУЛАНТ
и Веднага да си сменя ника
и кво съм тук от два месеца само му чета постовете
Епа ти казвам нищо смислено не прочетох от тоя САМОЗВАНЕЦ
Стегнете се бе момчета, какво се случва с форума, по всички теми някой с някой се заяжда - а аз си мислех че този форум е по-цивилизован, айде моля Ви няма какво да делим, все пак сме от един отбор всички![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.