То като процедирането и купоните са до време .. бавно и славно на някои им идва акъла
То като процедирането и купоните са до време .. бавно и славно на някои им идва акъла
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз така си мислех, защото така бях убеждаван и точно от това направих и най-фрапиращите си грешкикО, Нье!
четвърт от това едвам връзвам ...
При долар=леф обаче
Ама знам, че това не е най-важното
Идеята вече доста се коментира, а и ти сам казваш (а и си личи че четеш и учиш и изпипваш нещата) - човек да е качествен и да е специалист, а не просто да размята лисЧе с дадпис Вишу![]()
Студенти си лежат по леглата в стаята. Единият казал:
- Искате ли да си гледаме прасе в стаята! Ще си имаме салами, пържоли, наденици...
Вторият казал:
- Не... много е мръсно!
Третият огледал бъркотията в стаята и казал:
- Нищо, бе! То ще свикне!
Happy68 (04-09-2013), REDA (04-09-2013), КинО (04-09-2013), toranagasan (04-09-2013), bombe (04-09-2013), petar (04-09-2013), Emil Enchev (05-09-2013)
Няма ли да има рисунки ???
А резултат ще има ли???![]()
КЪСО И ПАК КЪСО ПРИ Е /И...................СЕГА ......ОТ 131,66..............
СТОПА НА 79................................................ ....
СУТРИНТА ЕДНИ БЪРЗИ 50 ПИПОНЯ................
АИ СЯ ПАК АМА 200 МИ СЪЩЕ..........................
----------
РЕДА ОНАЗ ПРОГНОЗАЗА Е/Д ДЕТО ОТ МЕН БЕШЕЗАСЕДМИЦАТА СЕ ИЗПЪЛНЯВА ПО ПЛАН.......................
----------
ТУК НЕКЪДЕ И ПРИ Е /Д
СЪС СТОПОВЕ НАД 30.... ТРЕБЕ ДАСЕ ВЛИЗА КЪСО С ТАРГЕТ.............1.3000
----------
СЕГА ЩЕ ГО РАЗКИКЕРЧАТ ПАЗАРЯ............................
МАИКА ПЛАЧЕ КО СА ИЗМИСЛИЛИ................................ .
ЩЕ ГО ПРОДЪНЯТ.......................![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Добрю ютрю
Айде, че се успахме!!!
ЖИУОТНИТЕ напред!!!!)
----------
Индексите:
Японските са леуко отгоре и гледат нагоре.
ДАУ е малко отгоре и гледа нагоре.
ДАКС е минимално отгоре и гледа нагоре.
Днес курсо ще зависи от данните от Еврозоната
за PMI в сферата на услугите. Веоятно ще ги
вадят над очакванията, обаче РЕДА има некви
съмнения за немските дали.
Днеска очакванията на РЕДА за посока са доста
мъгляви и неясни. Все пак може би инерцията
надоле има вероятност да продължи. РЕДА счита,
че дъното може да е някъде в ИДЕЙНАТА
зона 1,3099-1,3106 и след това откат нагоре.
ЖЕЛЕЗНАТА съпротива е в зоната 1,3170-1,3177
с цел 1,3225. При продължаване на танца на ТЕЛЕТАТА
може да се стигне и до ИДЕИНАТА зона 1,3258-1,3272.
СВИРЕПАТА подкрепа е в зоната 1,3136-1,3143 с
цел в ИДЕИНА зона 1,3099-1,3106, с бонукс към
1,3066 за най-лакУмите евентуално.
Това е.)
Успешен ден на ХОРАТА!
A това е което последва:
Днес точките са заслужени и за РЕДА и за Jay_Z a.k.a KУЧИК![]()
РЕДА, върза точката и днес,
Аз някой стоп здадох, ама то нали съм от малкото дето И губим във форума![]()