Аз ако стана мултимилионер (100 милки, ама не крави) ще накарам съпругата да ми пее всяка вечер:ей това ти е най голямата грешка и смяташ нещата за точна наука.
системата е едно нещо, търгуването и е съвсем друго нещо.
да изкарваш на тест 70% успеваемост е едно , да го докараш наживо е друго.
Системи които имат хубави параметри има хиляди , трейдърите обаче които ги търгуват са пак само толкова , а опитващите са са милиони.
Та спри с твоите глупости. Ти на тестове 55% успеваемост с 2 пипса на трейд средна печалба ли докарваш?
и наживо 100% същото ли го докарваш ??
заради ей тея твои изказвания изобщо не мога да приема нищо което казваш насериозно. това са пълни глупости.
да ти направя една таблица ей сега на ексела със сложна лихва и 200 пипса на месец с 1% риск и пак за 3 години ще станат над 1 милион.
ти търгуваш 10 години, ако не си пълна балама трябва от поне 5 да печелиш.
защо не си милионер ?? или мултимионер ??
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Първо, защо реши, че не съм милионер? Защо изобщо третираш хората според твойта си колибка.ей това ти е най голямата грешка и смяташ нещата за точна наука.
системата е едно нещо, търгуването и е съвсем друго нещо.
да изкарваш на тест 70% успеваемост е едно , да го докараш наживо е друго.
Системи които имат хубави параметри има хиляди , трейдърите обаче които ги търгуват са пак само толкова , а опитващите са са милиони.
Та спри с твоите глупости. Ти на тестове 55% успеваемост с 2 пипса на трейд средна печалба ли докарваш?
и наживо 100% същото ли го докарваш ??
заради ей тея твои изказвания изобщо не мога да приема нищо което казваш насериозно. това са пълни глупости.
да ти направя една таблица ей сега на ексела със сложна лихва и 200 пипса на месец с 1% риск и пак за 3 години ще станат над 1 милион.
ти търгуваш 10 години, ако не си пълна балама трябва от поне 5 да печелиш.
защо не си милионер ?? или мултимионер ??
Пазара е точна наука, ако печели на теста, печели и на реална, с леко влошени параметри, заради брокерски измами. Само дето пазара се мени и може 5 години на тест да е печелило нещо и след 5 месеца така да се измени пазара, че да спре.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
до сега не знам трейдър който да докара 100% входовете си от тест наживо. без значение колко успял е този трейдър.Първо, защо реши, че не съм милионер? Защо изобщо третираш хората според твойта си колибка.
Пазара е точна наука, ако печели на теста, печели и на реална, с леко влошени параметри, заради брокерски измами. Само дето пазара се мени и може 5 години на тест да е печелило нещо и след 5 месеца така да се измени пазара, че да спре.
смятам че не си милионер защото когато Олег заговори за 5-6 цифрени суми на месец ти му смееш все едно говори за милиони.
и да кажа не съм видял досега при каквито и да било печалби свестен брокер да прави мизерии.
това само го чета по форумите.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако използваш стохастик в комбинация с фрактали, сигурно е такаПърво, защо реши, че не съм милионер? Защо изобщо третираш хората според твойта си колибка.
Пазара е точна наука, ако печели на теста, печели и на реална, с леко влошени параметри, заради брокерски измами. Само дето пазара се мени и може 5 години на тест да е печелило нещо и след 5 месеца така да се измени пазара, че да спре.![]()
ДеДеСар такъв. Ай ударил си далаверата, ама аз не се усетих да питам началника да го прокарам и аз през фирмата. Колегата ми днес се похвали, че така направил преди няколко дниТъкмо щяха да ми останат за бутилка уиски да почерпя
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Хамериханците дали ще подадът едно рамо на доларя през сесията .. да поработя и аз малко за днес .. че дългата я затворих на 10 пипа , а съм гладен за още
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
trymetryme, нали на теб днес показвах графиката на долар/франк - гледай го какво прави в момента.Явно ще има тест все пак отгоре и чак тогава евентуално еврото ще може да се качи.
Безплатен обяд няма!
акули акули ако искате кинти требе да качите еврото
колко и да будалкате че ше пада , ви притиска времето утре идва бай Драги
а моите две дълги са с отворени турбета и ви чекат може и през ноща![]()
Имам дълги от вчера в еврака от 3154, със стоп на 0 вече, докато не го вземе няма да се кротне натиска надолу![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?