Пфууууууууу,,,,,,,
РЕДА също се напи неколко пъти ЗЛЕ тия дни,
но не меше, че лошо!!!
Тва не знам с къФ акъл мешиш нещо с бира.![]()
Пфууууууууу,,,,,,,
РЕДА също се напи неколко пъти ЗЛЕ тия дни,
но не меше, че лошо!!!
Тва не знам с къФ акъл мешиш нещо с бира.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
стана ли като КАПИТАНА......Бачо, много се напих снощи, нечовешки направо, смешах 3-4 бирички с една бутилчица кептън морган. От студентските години не ме боляла така глава и още се въргалям в леглото.
Аз съм дълъг от фибата дето ти писах вчера в темата за евро/долар. Цел поне 3290 да захлебим месеца, стоп 1.31. Като проблем ми се яви мега добрия исм вчера, но явно не успя да пробие надолу. За днес нямам идея, гледам че още цикли и аз цикля.
============================
РЕДА и той у кюпа.....ба къв е смисъла от тез диети два месеца и пречистване като после се затлачваш за една седмица......
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Ами с къф, с ......., излезнах да пия 2-3 бири с приятели, прибирам се, до нас студентски купон, празнуват завръщането в софето, а сме приятелчета по съседски, айде ела за едно и едното стана една бутилчица. Добре, че има кой да гледа малкия, че ако трябваше на мене да разчита щях от жажда да си умра.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
КУЧИ не лаЙ на посоки бря!!!
Първо не бяха два месеца, а само 12 дена.
Второ с бииички не моя се затлачи, че
може да се пият безброи, но след това
не може да се търгува много много!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абса чадо,Ами с къф, с ......., излезнах да пия 2-3 бири с приятели, прибирам се, до нас студентски купон, празнуват завръщането в софето, а сме приятелчета по съседски, айде ела за едно и едното стана една бутилчица. Добре, че има кой да гледа малкия, че ако трябваше на мене да разчита щях от жажда да си умра.
тез студетчетата ходят ли на училище
или тъй наблягат на борбата с ШЛЬОКОВИЦАТА,
че даже и гаджета не са виждалЕ???![]()
Студентчетата всъщност са студентки, не поясних в поста и май ходят, ама и аз им се чудя за кво се хабят. Мама и тати са се погрижили за бъдещето им, като знам само какъв наем плащат за да си живеят не в студентски град, че и какви симпатични колици имат.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Аааааааа,,,,всичко ще си кажеш ти!!!)
Те не се хабят, ам си кютат леуко и полеко
на сладкия жювот по студентските години!!!
Инък я ще им се наложи да работят нещо,
ил пък дете да дундуркат евентуално, а сега
чики-рики по кафетата и ВЪРТИ по ноЖтите!!!![]()