МВР има данни, че в страната се организират автобуси, които утре ще нахлуят в София
МВР има данни, че в страната се организират автобуси, които утре ще нахлуят в София
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ама ти верно ли вярваш на тези популистки изказвания????Е па нека!
Вчера чета в нета, БДЖто е на път да изплува. Да Нова Година може и на печалба да излезе. Без съкращения в персонала.
Отпуши се износа на ел. енергия, и централите работят на пълна мощност.
Реши се проблема с ценообразуването на ел. енергията. И вместо 40% увеличение, имаме 5% намаление.
Държавата се разплати с бизнеса. И има намерение да наложи правила. Дори и в момента преговарят за облекчения.
Пенсии, заплати, няма да коментирам. Това са дребни работи.
Та значи, в ада до казана на българите наистина няма дявол.
А някой рече да направи нещо и да изплува, веднага другите ще го натиснат но главата!!
- БДЖ е абсурд да излезе от батака - всичко е игра на цифри - това е извор на държавни пари и място за подсигуряване на нашите хора.
- Цената на ел. енергията - не е имало планове за 40% увеличение на цената, а ана една малка ЧАСТ/ЕЛЕМЕНТ жот нея, което щеше да доведе до 2-3% повишение на общата цена
- Отпушен бил износа на ел. енергия - аз и преди ти зададох въпрос, ама ти не отговори - като има износ, пари постъпват ли в бюджета???? Или пак след 2-3 години ние ще плащаме
- Разплатили се с бизнеса - ок, съгласна. А какво направи с еврофондовете???? Колко изпуснахме вече????
- пенсии, социални, заплати и т.н. - откъде дойдоха парите???? От заем, който твоите деца цял живот ще плащат, ако въобще дотогава има БГ
Не мога да повярвам, че интелигентни и образовани хора като теб не могат да проумеят лъжите и популизма. Ако бяха толкова кадърни и добронамерени, нямаше да ни докарат бойко на главата, а сега щяхме да цъфтим.
Безплатен обяд няма!
Предполагам си права. Дано да си права.
Щото аз по принцип съм оптимист.
Еврофондовете ги изпускаме тотално. Нашия блок не мога да ги убедя да го саниране. От еврофондовете поемат 75% от разходите. Но като не можем да се организираме, парите ще ги пренасочат към някоя друга държава. Па не съм видял още никъде да се санира цял блок. Та правителството си е свършило неговата работа, ама останалото зависи от нас.
Същото е положението и по другите направления. Където има предприемачи, прокарват проекти. Взимат пари. За сега най-лесно се взимат субсидии за земеделските земи.
Сега дали постъпват пари в бюджета от износа на ел. енергия, де да знам. От данъци поне влизат. Щото се създават работни места и се плащат заплати. И това не е малко.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ами схемата за износа на еленергия я обявиха и затова ББ си замина - това беше цената, за да посмее да им бръкне под джигераПредполагам си права. Дано да си права.
Щото аз по принцип съм оптимист.
Еврофондовете ги изпускаме тотално. Нашия блок не мога да ги убедя да го саниране. От еврофондовете поемат 75% от разходите. Но като не можем да се организираме, парите ще ги пренасочат към някоя друга държава. Па не съм видял още никъде да се санира цял блок. Та правителството си е свършило неговата работа, ама останалото зависи от нас.
Същото е положението и по другите направления. Където има предприемачи, прокарват проекти. Взимат пари. За сега най-лесно се взимат субсидии за земеделските земи.
Сега дали постъпват пари в бюджета от износа на ел. енергия, де да знам. От данъци поне влизат. Щото се създават работни места и се плащат заплати. И това не е малко.
данъци и осигуровки почти не се събират, защото няма бизнес, а фирмите, които не плащат стават все повече и повече, а НАП нехаят, особено за осигуровките. да не говорим, че това, което се създава е отрасъл, където се обявяват минимални заплати. кашата е пълна и със сигурност тези, които са там горе, нямат никакви намерения да я оправят - даже според мен, въобще не ги интересува какво е положението. Но на тях им трябва време, за да могат да си свършат техните далавери и сега правят точно това - играят цирк, а ние сме зрителите, които накрая ще бъдат изядени от лъвовете в цирка![]()
Безплатен обяд няма!
Защо десните ако се обединят ще влезнат в парламента.............................. ..........
То нас ни ядат повече от 20 години. То не бяха инвестиционни фондове, бонове, компенсаторки...................... "Стомана" Перник работеше на пълни обороти. Че и за чужбина изнасяхме скрап.
Но без истинска десница, нищо няма да направим. Нямаме имена. Нямаме хора патриоти.
Протестна мрежа призовава всички български граждани – млади и стари, партийни и безпартийни:
Елате около парламента на 4 септември в 8:00 ч. сутринта, за да заявим, че искаме да живеем в държава без мафия и в демокрация без задкулисие.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."