**g, да ,98.7 имах предвид .
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
**g, да ,98.7 имах предвид .
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Живота ,за мен, е една игра с безброй правила и възможности .Кой как ще спазва правилата и ще избира възможностите си е личен избор
Нека най-добрия играч победи !![]()
Не само спря но спря точно там където го очакваше да спре
Сега малко ще гледам /за 2 дни хванах 102 пипа от бичия тренд и нямам желание да ги връщам на пазара /.
Ще търся вход и ще ти пеша но в момента съм пас.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
за съжаление спада го върна прекалено бързо и не успах да затворя на по-поносими загуби.. ще деба за друг такъв момента днес..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
pablo (03-09-2013)
Аз пък бях в банята и до като се изкъпя.
Преместих си чакащата на 99.455 и се надявам всеки момент да се закачи.
Все още има хляб в дългите /лично мнение/.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз търся къси ,
но да видим дали ще даде![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Spekulanta (03-09-2013)
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
е аз това обръщане го чакам от 2 дена и все не идва.. изчака ми се чакането.. още малко и затварям всичко и калкулирам..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
pablo (03-09-2013)