REDA (02-09-2013)
GeorgiRR чадо,
дъното беше в петъка!!!
Засега имаме таз ноЖт консолидация само и това:
http://www.youtube.com/watch?v=HDT_uqM1iqI
)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро!
Технически е за нагоре евродолар според моите анализи на дневна има подкрепа на 1.3190.Даже в петък бях пуснал дълги оттам,но ги затворих заради опасенията от гап.
Тази седмица очаквам да покатери поне 100 пипса ,независимо дали след това ще продължава надолу тренда![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (02-09-2013)
добро утро
На мен пък ми е интересно, в какъв момент на тези така наречени и обозначени трендове, ти разбираш, че това наистина са трендове, респективно - можеш да влезеш в трендследваща сделка. Или целта е само установяване на тренд и влизане след приключването му, респ. пробив на трендлинията му?
Безплатен обяд няма!
ДубрутрЯ бунтовници,
Днеска Америката ще почива , а и е понеделник, пиши го няма го ,значи рейнджовица. По принцип ми се губи една корекция до 1,3290/1,3310 зоната нейде, така че докат започнат да са гърмят може и да я направим. Надоле цели 1,3120 и 1,3077
Картинка :
Днес сценария е рейндж около дъното и ново дъно с някой друг пипс и после ревърс....Може да пробвам една лека контричка след обяд ако ми хареса ситуацията. Ако пък тръгне да се сополиви - 1,3120 и 1,30777
Успех на Ж.
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Индексите:
Японските са многоо отгоре и гледат нагоре.
ДАУ е отгоре и гледа нагоре.
ДАКС е отгоре и гледа нагоре.
РЕДА счита, че днес има няколко важни неща,
които требе да се имат предвид при ПРОЦЕДИРАНЕТО.
Днес е понеделник и обикновенно почваме с РЕЙДЖОВИЦА,
а като се има предвид, че американците почиват тя
може и да стане съвсем тегaва. За начало и посока
требе да дадът PMI-тата от еврозоната. Та от тая гледна
точка е възможна РЕЙДЖОВИЦА с уклон нагоре,
т.н. корекция на падането от миналата седмица
при добри данни.
СВИРЕПАТА съпротива е в зоната 1,3218-1,3229
с цел 1,3253. При продължаване на танца на ТЕЛЕТАТА
може да се стигне и до ИДЕИНАТА зона 1,3301-1,3312.
ЖЕЛЕЗНАТА подкрепа е в зоната 1,3174-1,3196 с
цел в зоната 1,3131-1,3144
Това е.)
Успешен ден на ХОРАТА!
----------
Абсата требе да се появи малко фундамент да ръсне!!!!)
![]()
A добро утро и от мене. Днес не чакам нещо кой знае какво. Сега ще изкарат данните близки до прогнозата. Може би един тест надолу около 3180 и после пак нагоре в рейнд. Общо взето ще търся контра при слизане или контра при нови връхчета с бързо метене на нулев стоп.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
А Добро ви Утро и от мен - успехи, днес и през цялата седмица и месец ...
Да дава долара освен - така хуууубуу дава - ново дънце надявам за днес![]()
Ама Обама дали не се чуства кат препикан от стадо слонове???? Как го унижиха всички за има няма 3 дни. Голям кеф, нищо, че ДАКС-а с този фалшив оптимизъм ми яде от лебеца.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?