Прочетох го разбира се,но след като е вече минало,нема да е много реално,но се пак къса да пробваме последният връх от това движение,и то щото се вижда,че сме опряли на съпротива от по висок порядък и правим по нисък връх.Но в рейндж трябва да се внимава
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери, църни гарвани - сватове."За Гоце Делчев
Ами май дава щото и в момента кабела дъни яко надоло
Ся тука можем да почнеме да филосостваме
Кабела се срива щото и еврото се срива.....
Ама не ,еврото се срива щото кабела се срива.....
Но факта е, че по еврото няма формация 123 , която да сочи за надоло ,пък то пак се срива
Хм, Грешка Има и по еврото форм .123. Само че на Н4 графиката и то много чисто изисувано точно преди зоната на рейнджа Ама не съм го видял. Освен това по груба сметка еврото се срива около фигура и повече а кабела с 60 % от това. Гадна работа е форекса няма спор.
Последна редакция от saxsten : 03-04-2012 на 20:49
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Прав си то сега нема кво повече да се направи,ся ша гледаме,а дано не се върнем пак в рейнджа на големите графики,а да почнем с тренда,щот надолу има доста хляб.![]()
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери, църни гарвани - сватове."За Гоце Делчев
Няма. Утре също ще има активност. Научих ги аз тез нисковолатилни периоди където ме мъчиха няколко години. За няма и една седмица научих това което съм търсил няколко години.
стопче над трендлинийката и си лягаме, щот и ний сме хора
при нормално време - трейлинг на 15 мин по връхчетата
това беше с моите реални сделки в ефир.![]()