Пробвай с пълен преинстал на платформата. Ако пак е така - уиндоуса. И аз имах подобен проблем преди време и се оправи по втория начин. Друг е въпросът, че имах вируси в ОС. Вземете си направете проверка най-напред за лоши сектори в харда.
Последна редакция от kmv : 28-08-2013 на 20:10
Aз нямам никакви технически проблеми, ОС е нова, машината добра и пак се случва да лагне заради флаша. Но имам 2 или 3 активни платформи.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пуснах го, но много не ми харесва картинката при положение, че нямам почти нищо пуснато освен 1 платформа, скайп и мозилата.... и торент програма - да не би пък да е от последната. Много често отива към 50%. Колко % е нормално да се товари според теб? И кой флаш имаш предвид? Благодаря предварително.
Наскоро си преинсталирах операционната система, точно поради бавене. Иначе и на мен машинката ми е нова, никога досега не съм имала проблеми с платформата. Откак инсталирах един индикатор за обемите на една от графиките като че ли ми се появи това забиване.макар че малко ми е странно да е зарад него.
----------
Нищо бе - други ще го прочетат, ако не Иволинчо. Нека си обясни човека - все пак е по темата.
Последна редакция от Eli2356 : 28-08-2013 на 21:47
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Флаш плеъра на мозилата товари процесора,а може и да е вирус.При мен
също ги правеше тези номера и преинсталирах уиндоса.
Виж в диспечера на задачите има един бутон "resourse monitor"
Там се вижда кое с колко % товари процесора![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да пускаш торент клиент и да търгуваш не е много умно.....според мен....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Накратно при що годе нова машина и толкова леко натоварване 50% е прекално много. Забелязал съм, че моментите когато някое флаш приложение лагне (примерно видео в браузера) тогава лагва и платформата и всяко дейтвие без значение какво е се омазва. В task manager-a се вижда как в момента в който лагне флаша някъде, заедно с него от 2-3% натоварването скача на 20% за всяка от платформите без значение, че през цялото време си работи на заден фон. И примерно секунди по-късно всичко се нормализира и става бързо и леко както си е нормално.
За мен е страшно малко вероятно лаговете да са от платформата, възможно е, случвало ми се е, но трябва наистина да омажеш нещата с безброй експерти и индикатори![]()
Затворих торент програмата, разни други неща, вкл. където видях да пише flash... и като че ли се подобри положението. Ако обаче продължава да се товари или пак ще преинсталирам Уиндоуса или ще пусна втори пц в употреба само за търговия. Мерси за подсещането къде да погледна.Накратно при що годе нова машина и толкова леко натоварване 50% е прекално много. Забелязал съм, че моментите когато някое флаш приложение лагне (примерно видео в браузера) тогава лагва и платформата и всяко дейтвие без значение какво е се омазва. В task manager-a се вижда как в момента в който лагне флаша някъде, заедно с него от 2-3% натоварването скача на 20% за всяка от платформите без значение, че през цялото време си работи на заден фон. И примерно секунди по-късно всичко се нормализира и става бързо и леко както си е нормално.
За мен е страшно малко вероятно лаговете да са от платформата, възможно е, случвало ми се е, но трябва наистина да омажеш нещата с безброй експерти и индикатори![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Правилно е писал JaY_Z торент програмата товари доста, скайпа също, но най - вече поне при мен е фаерфокса - тя омазва всичкоАнти вирусната също товари, особено, ако си се ровил, като мен в настройките....
Сложи си едно хромче и ще заспи работата,Правилно е писал JaY_Z торент програмата товари доста, скайпа също, но най - вече поне при мен е фаерфокса - тя омазва всичкоАнти вирусната също товари, особено, ако си се ровил, като мен в настройките....
![]()