той не само експерта може да те вкара вътре, твърде често и ние като се помислим че вече сме станали голямата работа и пазара ни рязва през кръста и ни намалява наполовинаИ аз съм голям любител на индикатори и експерти. Вече започнах да ги бъркам. Трябва да си направя една библиотека. Макар че от експертите голяма файда за сега не виждам! Дори и да печели в определен период и режим на пазара, изпуснеш ли го от контрол, може да те вкара яко вътре!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ef4e (03-04-2012)
Откакто се преборих с тази болест по индикаторите, определено се чуствам по-комфортно на гола графика. Ползвам RSI, RSX или MACD само за дивергенции и зони на свръхкупен/свръхпродаден пазар. Не напразно казват(мисля, че в книгите на Иво Груев го прочетох), че използването на индикатори е разговор с папагали.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да бе, то на лисицата гроздето й е киселоОткакто се преборих с тази болест по индикаторите, определено се чуствам по-комфортно на гола графика. Ползвам RSI, RSX или MACD само за дивергенции и зони на свръхкупен/свръхпродаден пазар. Не напразно казват(мисля, че в книгите на Иво Груев го прочетох), че използването на индикатори е разговор с папагали.![]()
Похвално, колега, похвално и като вземеш бонуса и го пуснеш в действие не забравяй да се похвалиш в тази тема https://forum.bg/showthread.php?282-...BD%D0%B8%D1%8F, аз пък срам не срам си признавам че още боледувам от тая "болест".Откакто се преборих с тази болест по индикаторите, определено се чуствам по-комфортно на гола графика. Ползвам RSI, RSX или MACD само за дивергенции и зони на свръхкупен/свръхпродаден пазар. Не напразно казват(мисля, че в книгите на Иво Груев го прочетох), че използването на индикатори е разговор с папагали.
Похвално, колега, похвално и като вземеш бонуса и го пуснеш в действие не забравяй да се похвалиш в тази тема https://forum.bg/showthread.php?282-...BD%D0%B8%D1%8F, аз пък срам не срам си признавам че още боледувам от тая "болест".Стига да има с какво да се хвалим. С индикатори, без индикатори, важното е бавно и полека сметката да расте. Всеки сам си избира как да бори пазара.
Emil Enchev (03-04-2012)
Определено нямам идея какви са тези точки, похвали и благодарности, но ти благодаря. Нали затова сме тук, да се учим един от друг и да си помагаме. Казват, че форекса бил самотно занимание и че налегнела ли те голямата скука, значи си станал добър. Откога я чакам тази скука само...![]()
Аз имам едно питане към Сакстен , преди време пуснах един индикатор който ползвам наслаган върху друг но тъй като не ми се рови ще ти го пусна тук .. може ли да се разпише експерт върху тази комбинация ?предполагам че за теб няма да е проблем а и ако окаже добра всички ще сме ти много благодарни ..
та..
1,%R период 14 върху който е наслаган Auto TrendForecast идеята е влиза се в сделка продава когато % R пресече шаренката линия в зоната 0/-20 от горе надолу ..затваря сделката когато го пресече в зоната -80/-100 ...за бай обратното ...
![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Ей Сакси , значи едно мнение не искаш да дадеш даже ...ние тука творим идеи търсим граала ти не помагаш ..
![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !