Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (25-08-2013)
Сега има болести, които не могат да се лекуват. А тези болести идват от стрес, а повечето българи живеят всеки ден в стрес поради безпаричие и тн. Много болести като спин според мен са създадени изкуствено в лаборатории, за да се изтребва населението. Това е моето мнение, може и да не съм прав. Кажете си и вашето дали съм прав или не.
Расте си то се знае отдавна,начина на живот медицината всичко оказва влияние.Не съм го измислил. Прочел съм го и е от база статистика. Нещо което един разумен би направил, както съм направил и аз.
http://btvnews.bg/article/bulgaria/p...nas-raste.html
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Емо, ето ти още една статия.
http://www.webcafe.bg/id_758899483
Образовай се
----------
Тук говорим за продължителност на живота, а не за създаването на нови болестиСега има болести, които не могат да се лекуват. А тези болести идват от стрес, а повечето българи живеят всеки ден в стрес поради безпаричие и тн. Много болести като спин според мен са създадени изкуствено в лаборатории, за да се изтребва населението. Това е моето мнение, може и да не съм прав. Кажете си и вашето дали съм прав или не.![]()
И след като се изтребва населението, как така става, че земята се препълва все повече и повече ? Или ти си мислиш, че България=Светът ?![]()
Добре, не ми се спори. Явно не съм прав, но прочете ли по-горното ми мнение. Какво мислиш за него ?
----------
Китайците са виновни за тая работа![]()
Сега има болести, които не могат да се лекуват. А тези болести идват от стрес, а повечето българи живеят всеки ден в стрес поради безпаричие и тн. Много болести като спин според мен са създадени изкуствено в лаборатории, за да се изтребва населението. Това е моето мнение, може и да не съм прав. Кажете си и вашето дали съм прав или не.
Къде заби бре човек, говорим за просължителност на живота, сега е по-голяма
![]()
Oleg (25-08-2013)
Преди също е имало болести които не могат да се лекуват. Чума, едра шарка и т.н.Сега има болести, които не могат да се лекуват. А тези болести идват от стрес, а повечето българи живеят всеки ден в стрес поради безпаричие и тн. Много болести като спин според мен са създадени изкуствено в лаборатории, за да се изтребва населението. Това е моето мнение, може и да не съм прав. Кажете си и вашето дали съм прав или не.
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Мдааа, също така, настинка, развален зъб, инфекции, всичките много смъртоносни до откриването на антибиотика
зъбите са ги лекували... набивали с чук железен зъб на мястото на болния
в някои случаи даже пациента преживявал цяла година след това![]()
А след време като се намери лек за опасни болести, какво ще стане ? По national geographic гледах как земята ако се пренасели много хора няма да имат къде да живеят и какво да ядат, тъй като ресурсите на земята нямало да бъдат достатъчни.