Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Парите не достигат, касата плаща на болниците само определени неща и то недостатъчно винаги, едни пътеки са надценени като сума, други подценени има една камара заболявания дето не може се лекувата по здравна каса.
Ако имате близък лекар може по документи да ви лекува от нещо което се плаща, а всъщност да получите друго лечение и още ред такива.
Отделно има една камара манипулации, за които са плаща болничен престой, а такъв не е необходим.
Като е калпава системата и пуска много вратички това е положението.
Както и не може да се очаква за минималните вноски да се получават и много скъпоструващи лечения.
П.с. Да си призная и аз съм точила, включително и от застраховател съм теглила от две здравни за едно нещо, е едното не беше баш теглене хванах ги в крачка и си платиха от джобчетата.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Чувал съм за случай на пациенти със счупена ръка в картоните им пишат счупен крак че касата отпускала повече пари. Имам една позната с мн крехки зъби ако погледнат картона и от здравната каса ще видят че са и извадени зъби за три ченетаПарите не достигат, касата плаща на болниците само определени неща и то недостатъчно винаги, едни пътеки са надценени като сума, други подценени има една камара заболявания дето не може се лекувата по здравна каса.
Ако имате близък лекар може по документи да ви лекува от нещо което се плаща, а всъщност да получите друго лечение и още ред такива.
Отделно има една камара манипулации, за които са плаща болничен престой, а такъв не е необходим.
Като е калпава системата и пуска много вратички това е положението.
Както и не може да се очаква за минималните вноски да се получават и много скъпоструващи лечения.
П.с. Да си призная и аз съм точила, включително и от застраховател съм теглила от две здравни за едно нещо, е едното не беше баш теглене хванах ги в крачка и си платиха от джобчетата.зъболекарката и пише я пломба я вадене на зъб за да може да и оправи други неща че да мине без пари.
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Сътвориха най-извратената система,заради шепа крадци са ощитени всички ползващи или работещи в здравеопазването..........
Държавата обслужва една шайка крадци,а другите да се спасяват...............Имаме си най-охраняваните скъпоценни политици в света,пазим ги като национално богатство( всъщност вече имаме ли такова...)Десетки милиони се хвърлят годишно за охрана...Догановци,Бойковци ,Цветановци и цялата останала сволоч се пази ......
Това те е изпързаляла малко на година имаш 2 пломби и то от най-евтиния материал и едно вадене на зъб, ама след вазенето касата нищо не ти покрива.Чувал съм за случай на пациенти със счупена ръка в картоните им пишат счупен крак че касата отпускала повече пари. Имам една позната с мн крехки зъби ако погледнат картона и от здравната каса ще видят че са и извадени зъби за три ченетазъболекарката и пише я пломба я вадене на зъб за да може да и оправи други неща че да мине без пари.
За счупените крайницимай парите са едни и същи, ама ако има операция вече незнам, отделно вече не го водят спешен случай, както и ти покрива само стандартния гипс и само първоначалния рентген, после при свалянето не ти покрива рентгена.
Ако искаш от елекотения пластмасовия си плащаш допълнително, както и примерно пета, ако е за глезен и тия неща.
А аз си ги покривах от здравната застраховка, която имам, рехабилитация, ако се налага също за много малко и специфични диагнози се полага след счупване, демек или като мене от застраховката, или да ти е близък ортопеда и да ти смени диагнозата или плащаш като поп- а това са си скъпи мероприятия.
----------
Работещите в здравеопазването не ги жали- гледат ни кат оходещи столевки, не всички са такива, но масово са в разни схеми, частни кабинети и работят на по няколко места.
Отделно тук поне по болниците така са се навързали със сестрите исанитарите, дето са им мулетата, че не е истина.