Недей така на инат, защото последния път когато вървях на инат срещу пазара бях пребит от цената.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бе то и ние си бехме дечурлига по на 18-19 годиниСигурно, то е произведена в годините, когато бензина е бил на цената на течащата водаАма имаше една обща предна седалка - абе както и да го погледнеш, кола за баровци
Бяхме дечурлига и нито от разход сме разбирали, нито от мощност, нито от разните му други параметри. Важното беше, че хрома лъщеше, беше голяма и имаше обща предна седалка
тъкмо зели книжки и да се изфукаме, че сме станали ХОРА.
Не вервайте, че бензина по комунистическо време е бил евтин!!!
По тия години беше по около лефче и с една заплата можеше да се
платят 120-150 литра обикновенно!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (21-08-2013)
И аз толкова го помня в последните комунистически годинки (то от тогава са ми и що годе първите спомени в ретроспекция) и то с октаново число 86. Ама тия дето караха тогава Варшави и Волги сигурно са имали вкъщи кранче за бензин до кранчето за вода в банята. Абе колата тогава си беше лукс и хората си ползваха градския транспорт или пеша - 86-88г живеех в София и така си беше в столицата дори. Сега се изглезиха - хем не им се учи и търгува форекса, хем не искат да си свалят лоестите задници от автомобилите
РЕДЕ, не смея да ти отворя темата, че там само сочности, пък колегите седят зад гърба ми![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Първата ми кола беше запорожец и беше върха никой около мен на 19 г. нямаше автомобил.
D-12 (21-08-2013)
bombe,
за този експонат и аз благородно ти завидях
![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
bombe (21-08-2013)
От няколко дена до един съседен блок гледам една Волга паркирана от най-старите и в добро състояние,а напоследък ми прави впечатление, че пак се виждат ладички, москвета и шкодички, по едно време бяха изчезнали от пътищата.
Последните хора от селата се преместват в градовете![]()
Незнам каква е причината, но на тая старата Волга ми е чудна и все я заглеждам като разхождам кучето в това състояние, тоя от раз може да и вземе едни доста добри пари от някой колекционер.
Тези коли не едно поколение ще надживеят. Правили са ги за да докажат техническа издръжливост, а не като сега - да вземем парите на клиента и след 2-3 годинки да го започнем с резервните части. Неслучайно една научна група за изкопаване на отломки от динозаври в пустинята Гоби тръгнаха само с руски камиони и джипове на няколко дневно пътуване. Каквото и да се повреди - ремонтира се с пирон, изолирбанд или цепеницаНе се довериха на японките
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"