Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Олег, колелото направо го причисляваш към фитнес екипировката и 2 пъти седмично по 20-тина км. Аз също съм се замислил за едно. Ама ме е страх да не прашасва после само.
Уффф цената зацикли в рейнджов сетъп и ми къса нервите.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тука се изложи. Купи си бре. Нал си трейдър, не можеш 1000 лева да отделиш. А няма да съжаляваш грам. България е едно от най-уникалните места за крос хил и маунтин байк.
За хиледарка можеш идеално колелце да сглобиш, за търкаляне в града можеш от практикер да си вземеш и за 100 лева.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Два пъти седмично надали ще има ефект. Натрупал съм към 2см мазнина по коремаЩе трябва максимум през ден да ги въртя тез километри ако искам да има ефект.
Обаче идва зимата вече...та за кога това колело ?
----------
Не обичам да въртя педалиТука се изложи. Купи си бре. Нал си трейдър, не можеш 1000 лева да отделиш. А няма да съжаляваш грам. България е едно от най-уникалните места за крос хил и маунтин байк.
За хиледарка можеш идеално колелце да сглобиш, за търкаляне в града можеш от практикер да си вземеш и за 100 лева.Много е изморително
Oбаче ще се наложи, че и дебел корем още повече не харесвам![]()
За корем няма да помогне със сигурност. Там е последното място където ще свалиш, но пък ще изпитваш удоволствие от спорта.Два пъти седмично надали ще има ефект. Натрупал съм към 2см мазнина по коремаЩе трябва максимум през ден да ги въртя тез километри ако искам да има ефект.
Обаче идва зимата вече...та за кога това колело ?
----------
Не обичам да въртя педалиМного е изморително
Oбаче ще се наложи, че и дебел корем още повече не харесвам
Как сте агънца???
Като бях на 15-16 нямах корем и тогава карах много колело. Към 20 години като направих и намалих доста кардиото и тогава започнах да се омазнявам. GGBG каза че при него имало ефект колелото.
Ще видим, може да пробвам за седмица две да карам и ако има ефект ще продължа
Иначе за кеф трябва да е някой горски път за спускане със скокове![]()
При мен не е само колелото, но пък за сметка на това е много приятно и бързо стяга кракатаКато бях на 15-16 нямах корем и тогава карах много колело. Към 20 години като направих и намалих доста кардиото и тогава започнах да се омазнявам. GGBG каза че при него имало ефект колелото.
Иначе за кеф трябва да е някой горски път за спускане със скокове![]()
Oleg (21-08-2013)
Крака, ръце, задник, гръб, чак накрая корем. Да, цялостно ще сваляш , та си е кардио.Като бях на 15-16 нямах корем и тогава карах много колело. Към 20 години като направих и намалих доста кардиото и тогава започнах да се омазнявам. GGBG каза че при него имало ефект колелото.
Иначе за кеф трябва да е някой горски път за спускане със скокове
Ако ще правиш скокове и планински пътеки - задължително каска, костенурка, ръкавици и евентуално наколенки/налакътници. Травмите при планински спускания с колело са много по-жестоки, отколкото при най-зверските спускания със ски примерно. Това ти го казвам от личен опит. Така съм падал, че не знам как съм жив, щом дори и каска успях да пукна. С колелото много лесно можеш да си повярваш и развиваш скорости, а контрола, особенно по пътеките не е 100%.
Как сте агънца???
GGBG (21-08-2013)
Аз доволно се очуках с колелото по баирите, много правилно думашКрака, ръце, задник, гръб, чак накрая корем. Да, цялостно ще сваляш , та си е кардио.
Ако ще правиш скокове и планински пътеки - задължително каска, костенурка, ръкавици и евентуално наколенки/налакътници. Травмите при планински спускания с колело са много по-жестоки, отколкото при най-зверските спускания със ски примерно. Това ти го казвам от личен опит. Така съм падал, че не знам как съм жив, щом дори и каска успях да пукна. С колелото много лесно можеш да си повярваш и развиваш скорости, а контрола, особенно по пътеките не е 100%.![]()