Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Там се трошят много пари в предизборни кампании. Щото и кокъла е голям. Що поръчки за армията с тези войни................
Мам си джейз!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Там са големите пари прав си. За една година колко пара минава през ръцете на правителството 10% да имаш от тях, форекса щего използваш като видео игра![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
То и тук си е така след като вече почти 60 процента от инвестициите са от еврофондовете, правителството си става гара разпределителна, икономика друга няма и затова борбата за кокала е толкова безмилостно жестока-
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
точно така.. когато политиците спрат да ни занимават със себе ще означава, че наистина са почнали да вършат работа, а ние сме станали по-добре…
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Аз ще съм добре, когато изкарвам 3 месеца лятото на Албена. И се издържам само от форекс.
Та причината си е само в мен!!
Хич не ме вълнуват политиците. Да се оправят в живота.![]()
това важи за хора със свободни независими професии, обикновено свързани с интернет( вкл Форекс).. за всички останали професии е от значение водената политика на местно ниво..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Толкова съм се парил от тази водена политика на местно ниво. Че вече не остана по кого да псувам.
Та за това си търся свободна професия.![]()