Мииии ,,,, не бях сбъркал!!!
Хепи не е начинаеща!!!
++++++++++++++++++++++
ПРОЦЕДИРАНЕТО важи до,,,,,ай да кажем 17 часа днес.
----------
Късото от снощи от 1,33571 взе лимит на 1,33239.
Бе дали да не затварям сергията веке???![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
като сте тръгнали да казвате легендарни числа ,там имаше едни не толкоз легендарни 3360/56/50, които сработиха и по диагонала и по хоризонтала ..никой ли неги виде , или понеже не съ толкоз легендарни ..![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти ако не беше сбъркал, нямаше да те меля цял следобяд вчера![]()
Хепито не е начинаеща само на годиниНо годините не означават знания
Ако късото от снощи ти е било с поне 5$ на пип, може да затваряш сергията. Иначе е без значение че ти е излязло.
Обаче като гледам петрола и евройената колко са активни още от преди да съмне.....може и да е голям пропуск да оставиш всичко![]()
Е, че то число може да дойде от всякъдеВъпроса е кое число ще бъде споменато и каква ще е реакцията на цената около него
![]()
Олег да ти имам самочувствието!!!!!Ти ако не беше сбъркал, нямаше да те меля цял следобяд вчера![]()
Хепито не е начинаеща само на годиниНо годините не означават знания
Ако късото от снощи ти е било с поне 5$ на пип, може да затваряш сергията. Иначе е без значение че ти е излязло.
Обаче като гледам петрола и евройената колко са активни още от преди да съмне.....може и да е голям пропуск да оставиш всичко
.................................................. ..
Днес ми се чини, че ДАКС яко ще ме обогати. Седи ми като за деня , в който ще направим първо яко спадане.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Нарича се трезва преценка РЕДА
Па ти ако искаш и от 20години ми гледай графики, това не означава, че ти са ясни
Ако имаш сделка от 50пипа, но ти е с 0.03лота, нищо нямаш. Ще имаш, ако си я пуснал с 20$ на пип, например![]()